Grip op uw energiekosten

Grip op kosten

Onze energieadviseurs gaan regelmatig bij bedrijven langs om ondernemers te helpen grip te krijgen op hun energiekosten. Welke apparatuur verbruikt veel energie en waar kan er bespaard worden? Lees hier over hun bevindingen en doe er uw voordeel mee! Deze cases verschenen eerder in de Nuon-nieuwsbrief voor kleinzakelijke ondernemers. Wilt u deze nieuwsbrief vol tips en nieuws tweemaandelijks ontvangen? Schrijf u dan nu in voor Mijn Nuon

Energie besparen? Kleine moeite, groot resultaat!

Elke maand honderd euro besparen op de energienota: wie wil dat nu niet! Vooral als daar slechts een paar kleine investeringen voor nodig zijn. Het was de realiteit voor de bakkerij die onze energieadviseur Max Nuyens onlangs bezocht.

Lees verder

 

Bedrijfsruimte delen? Hoe om te gaan met de energiekosten

Kleding inzamelen voor gezinnen die het krap hebben: dat is het doel van een kledingbank. Als de gasrekening komt, is het echter de kledingbank zelf die in financiële moeilijkheden raakt. Onze energieadviseur Max Nuyens zorgt voor perspectief.

Lees verder

 

Zuinig licht in donkere dagen

Als de dagen in het najaar korter worden, zult u de lampen in uw zaak vaak weer eerder ontsteken. En dat merkt u aan uw energienota. Tenzij u maatregelen neemt. Met relatief simpele aanpassingen valt er flink te besparen, terwijl uw bedrijf of winkel toch een warme uitstraling houdt.

Lees verder

 

Zoek de sluipverbruikers en bespaar op uw energiekosten

De torenhoge jaarafrekening was voor de eigenaar van een café reden om de hulp van onze energieadviseur in te roepen. Eén blik achter de cafédeuren verklaarde een hoop: een afzuigkap die aanstond zonder reden en een snikhete, felverlichte opslagruimte voor drank. Simpel op te lossen en snel terugverdiend.

Lees verder

 

Steek energie in uw bedrijf. Zo houdt u de kosten laag

Door de verhuizing naar een nieuw pand met energiebesparende maatregelen verwachtte de directeur geen hoge energienota. Het tegendeel bleek waar. Zijn hamvraag: waar kunnen we besparen, en hoe pakken we dat aan?

Lees verder