Blije man aan de telefoon

De verhuizing van uw bedrijf geregeld in één telefoontje

Wanneer u verhuist met uw bedrijf komt daar veel bij kijken. Het is fijn als uw energie dan alvast goed geregeld is. Daar zorgen we natuurlijk voor. Bel ons en het is meteen geregeld.

Hoe geeft u uw verhuizing door?

We zorgen ervoor dat uw energie eenvoudig met u mee verhuist. En als u wilt kijken we samen naar een geschikt termijnbedrag voor uw nieuwe pand. Bel om uw verhuizing door te geven met onze Ondernemersdesk. Een telefoontje en het is geregeld. U bereikt ons op 020 89 20 255

Volg uw verhuizing in mijn Nuon

In Mijn Nuon houden wij u op de hoogte van uw verhuizing. U ziet hier wanneer u uw meterstanden door kunt geven en wanneer u de eerste factuur ontvangt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Wilt u een tijdelijke locatie aan- of afmelden?

Als vastgoedbeheerder of bouwbedrijf schakelt u snel met ons. Wilt u een locatie aan- of afmelden? Zoals een bouwaansluing of leegstand die u tijdelijk beheert. Bel ons gerust. Met de adresgegevens van de locatie en uw klantnummer maken we de aan- of afmelding graag voor u in orde. Als u al meterstanden heeft, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Is er sprake van haastige spoed? Ook goed. Meestal weten we ervoor te zorgen dat uw netbeheerder al binnen een uur op de hoogte is van uw aanmelding.  

Wat nog even goed is om te weten
Meldt u een nieuwbouwlocatie aan? Dan is het handig dat u ook de EAN-codes doorgeeft. Deze heeft u gekregen van uw netbeheerder. Met deze code weten we zeker dat we uw bedrijf aanmelden op de juiste locatie.

Nuon Ondernemersdesk

Voor vragen kunt u terecht bij de Nuon Ondernemersdesk. Wij zijn op werkdagen van 8.00 tot 15.00 uur bereikbaar op 020 89 20 255.

Interessant artikel?