U kunt met uw vragen altijd terecht bij onze Ondernemersdesk

Sterker nog: u doet ons hier een groot plezier mee. Want wij zijn er voor u. Dus zorgen we ervoor dat alles duidelijk is. Zodat u zeker weet dat uw energie goed geregeld is. En als er toch een keer iets misgaat, dan lossen we het op. Altijd.

Hoe neemt u contact met ons op?

Fijn dat u contact zoekt met Nuon, u bent bij ons in goede handen. Onze Ondernemersdesk zit voor u klaar. We helpen u via Mijn Nuon, op social media of telefonisch. Bij vragen luisteren we en komen samen met u tot een goede oplossing.

U regelt veel zelf in Mijn Nuon

Snel en makkelijk. Dan heeft u ons misschien niet eens nodig. Nog geen Mijn Nuon? Aanmelden is zo geregeld.

Naar Mijn Nuon

Bel ons gerust

telefoon  U bereikt ons op werkdagen van 8.00 tot 15.00 uur op 020 89 20 255.

Bel ons als u er zeker van wilt zijn dat u nog goed zit

Uw energie is bij ons al goed geregeld, maar we kijken graag samen met u of het nóg beter kan. Zo bespaart u mogelijk energiekosten en weet u zeker dat u goed zit. U kunt daarom altijd terecht bij onze Ondernemersdesk. Voor een ContractCheck, een termijnbedragadvies en alle overige vragen over energie.

We zijn er ook op social media

We zijn ook bereikbaar via social media. Stel uw vraag aan ons webcare team. Wij zijn er voor u op werkdagen van 8.00-21.00 uur.

Bent u niet tevreden over de oplossing voor uw klacht?

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Komt u er niet uit met onze Ondernemersdesk?  Meld uw klacht aan ons managementteam Klantenservice. We horen graag wat er is misgegaan en wat u van ons verwacht. Binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw brief, nemen wij contact met u op. Samen komen we vast alsnog tot een goede oplossing. Ons adres: Management Nuon Klantenservice, Klachtbehandeling PAC 1RA1261, Postbus 41920, 1009 DC Amsterdam. Komen we er toch niet uit, dan kunt u De Geschillencommissie inschakelen voor verdere behandeling van de klacht.

Overige informatie

Ga naar onze voorwaarden

Ga naar ons privacy statement

Wilt u geen reclame van ons ontvangen?

Interessant artikel?