Energiescan voor horecabedrijven

Benieuwd welke kostenbesparende energiemaatregelen er voor u op het menu staan? Met de energiescan voor horecabedrijven ontdekt u waar voor u de grootste kansen liggen.  

Waarom een energiescan?

Alle gaspitten open, een oven die overuren draait en de koeling die zorgt dat uw producten constant optimaal gekoeld zijn. Dat kost natuurlijk heel wat energie. Door te besparen op uw verbruik zorgt u automatisch voor lagere bedrijfskosten. Maar het is nog best lastig om erachter te komen welke apparatuur het meeste verbruikt. Welke koeling toe is aan een zuiniger vervanger en hoe snel u investeringen in duurzamere varianten terugverdient. Daarvoor is onze energiescan de oplossing. Onze adviseur loopt met u door uw zaak en brengt binnen een uur uw verbruik en de bespaarmogelijkheden in kaart. Per mogelijkheid ziet u een indicatie van de kosten en de terugverdientijd.

Het is toch prettig om te weten dat ik goed op weg ben.

Johanna Pankey, eigenaresse Toko Nhonindo

Nog slechts 7 scans beschikbaar!

Om in aanmerking te komen voor een energiescan, moet u meer dan 30.000 kWh of 25.000 m3 gas per jaar verbruiken.

Wie meer verbruikt dan 50.000 kWh of 25.000 m3 per jaar heeft een energiebespaarplicht

Verplichte bespaarmaatregelen

Verbruikt u per jaar meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m3 gas? Dan bent u verplicht alle energiebesparende maatregelen te nemen die u binnen vijf jaar terug kunt verdienen. Vanaf 2019 geldt bovendien een informatieplicht voor u als ondernemer. Met de energiescan zorgt u ervoor dat u in 1 keer alle benodigde maatregelen op een rij heeft.