Man achter computer

Overstappen naar Nuon loont. Dat beloven we.

Eerlijk is eerlijk. Overstappen van energieleverancier doet u niet voor uw plezier. Dat begrijpen we best. Anderzijds wilt u ook niet te veel betalen voor uw zakelijke energie. Overstappen moet dus lonen. Zowel qua prijs als gemak. Dat is makkelijk zat.

Wij zorgen voor een soepele overstap

Als u naar ons overstapt nemen wij u zoveel mogelijk 'gedoe' uit handen. Wij regelen de opzegging bij uw huidige leverancier. U ontvangt tijdig een bevestiging van wat we met elkaar hebben afgesproken en u bepaalt wat u per maand aan voorschot betaalt. En natuurlijk kiest u de manier waarop u betaalt en uw facturen ontvangt.

Zo werkt het. Uw overstap in 3 stappen.

  • U stelt uw product samen en kiest uw termijnbedrag. Als u wilt adviseren we u natuurlijk graag.
  • U bepaalt op welke manier u betaalt en hoe u uw facturen en post ontvangt.
  • Meteen na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging. Binnen een week ontvangt u de welkomstbrief met daarin alle informatie over uw contract. Zoals de prijs, looptijd en het maandelijkse voorschotbedrag. Bedenkt u zich? Geen punt, u heeft gewoon veertien dagen de tijd om te annuleren.

Wij vergoeden de overstapboete van uw vorige leverancier

Als u klant wordt bij ons, kan uw vorige energieleverancier een boete in rekening brengen. Die nemen we graag van u over.

Ook na uw overstap zijn we er voor u

Vaak krijgen nieuwe klanten de mooiste aanbiedingen. Maar als u al klant bent, vist u achter het net. Dat vinden wij niet eerlijk en daarom doen wij het anders. Bij ons krijgt u ook als vaste klant een goed aanbod. Zodat blijven loont. Natuurlijk zijn ook wij daarbij afhankelijk van de ontwikkelingen in de energiemarkt. We beloven daarom niet dat we altijd de goedkoopste energieleverancier zijn. Wat we wel beloven is dat we er altijd voor u zijn. Daar mag u ons aan houden.

U kunt altijd terecht bij onze Ondernemersdesk

Bel ons gerust op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur op 020 89 20 255. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd. Wij zijn er voor u.

Interessant artikel?