Ondernemer werkt op laptop

Uw zakelijke contract opzeggen

Wat jammer dat u erover denkt om op te zeggen. We zien u natuurlijk niet graag gaan. Twijfelt u of uw contract nog bij uw onderneming past? Doe de ContractCheck of bel ons. We denken met alle plezier met u mee.

Doe een snelle ContractCheck

Dan weet u zeker of u nog goed zit of dat een ander contract misschien beter bij u past. U kunt ook altijd terecht bij onze Ondernemersdesk voor persoonlijk advies. Wij denken graag met u mee.

U kunt altijd terecht bij onze Ondernemersdesk

Bel ons gerust op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur op 020 89 20 255. U kunt ook met ons chatten van 8.00 tot 22.00. Of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@nuon.com. Wij zijn er voor u.

Toch liever opzeggen?

Uw nieuwe leverancier regelt de overstap voor u. Daar hoeft u zelf niets voor te doen.
Betaalt u dan een overstapboete? U heeft met ons een contract afgesloten voor een bepaalde tijd. Hiervoor maken wij kosten. Beëindigt u het contract eerder dan afgesproken, dan brengen wij u kosten in rekening. Deze kosten noemen wij de overstapboete en die hangt af van een aantal factoren. Onze Ondernemersdesk kan u precies vertellen of u een overstapboete heeft.

Zo zegt u op bij overlijden

Is een naaste overleden en wilt u zijn of haar zakelijke contract opzeggen? Wij helpen u natuurlijk dit te regelen. Want we begrijpen dat u nu andere zorgen heeft. Als u onderstaande gegevens bij de hand houdt als u ons belt, dan zorgen wij dat het in orde komt.

  • de adresgegevens of het klantnummer
  • op welke naam het contract staat

Onze Ondernemersdesk zit klaar voor u

Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op maandag tot en met vrijdag.
020 89 20 255

Liever schriftelijk opzeggen? Ook dat kan. Vermeld u bij uw opzegging alstublieft uw naam en klantnummer?

Ons postadres is:
Nuon Klantenservice
Postbus 40021
6803 HA Arnhem

Interessant artikel?