Rockstart: een impuls voor de energiemarkt

Rockstart helpt ondernemers met duurzame ideeën aan een vliegende start. Met een intensief programma van honderd dagen stomen ze starters klaar voor ondernemerschap in de energiesector. Daarbij zorgen ze voor financiering en toegang tot deskundigen, bedrijven en andere tools om de startups te laten groeien. Wij stimuleren duurzaam energiegebruik en zijn daarom als partner aangesloten bij het Acceleratorprogramma van Rockstart.

Oog op de toekomst

Fossiele brandstoffen hebben hun grenzen, toekomstbestendige oplossingen voor ons energiesysteem zijn hard nodig. Vandaar dat we partner zijn van Rockstart. Van een kleine oplossing voor lager energieverbruik tot een maatregel die heel Nederland aan de groene stroom krijgt; Rockstart selecteert ondernemersgeest met oog voor het milieu. De uitverkoren starters krijgen alles wat ze nodig hebben voor een goed begin, zoals kantoorruimte, een professioneel netwerk en juridische ondersteuning.

In oktober ging het project van start. De eerste duurzame oplossingen voor energiegebruik worden binnen honderd dagen in de markt gezet.


Lees meer over de ondernemers
 

026 844 99 55

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.  
U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.