Inbrekers buiten de deur

feenstra

Houd inbrekers buiten de deur!

Veel zzp’ers beschikken over goed verkoopbare apparatuur en/of waardevolle bedrijfsgegevens. Toch houden zij zich vaak niet zo bezig met beveiliging. Als ondernemer bent u veel liever bezig met uw core business. Daar valt immers geld mee te verdienen. Maar als een inbreker uw pand binnendringt, is beveiliging zeker geen bijzaak meer. De impact van diefstal is groot.
Voorkom diefstal en lees onze tips:

Tip 1:

Sluit ramen en deuren goed af en loop bij het weggaan altijd een ronde door het pand om te controleren of alle ramen en deuren goed afgesloten zijn.

Tip 2:

Registreer welke personen over een sleutel of alarmcode beschikken binnen uw bedrijf en werk dit regelmatig bij.

Tip 3:

Zorg dat het zicht niet wordt belemmerd door planten, bomen, zonneschermen, containers en dergelijke. Plaats daarnaast goede (sensor)verlichting.

Tip 4:

Maak een beveiligingsplan voor uw bedrijf(spand). Een veiligheidsscan van het bedrijf is een goede eerste stap. Deze scan onthult eventuele zwakke plekken. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CVV) kan u hier meer over vertellen.

Tip 5:

De technologie maakt het tegenwoordig mogelijk om uw bedrijfspand nog beter te beveiligen. Denk hierbij aan beveiligingscamera’s die gelinkt zijn met een draadloos alarmsysteem of met uw smartphone, waarop u zelf live meekijkt.

Beveiligingsexpert Feenstra helpt u graag met uw beveiliging. Laat vrijblijvend een beveiligingsadviseur langskomen voor een uitgebreide inspectie. Die inventariseert inbraakgevoelige punten van uw bedrijf en brengt relevante omgevingsfactoren in kaart. Vervolgens geeft de adviseur u een advies op maat, passend bij uw bedrijf en de eisen van uw verzekeraar.

020 892 02 55

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.  
U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.