Elektrisch rijden in Amsterdam: financieel aantrekkelijker dan ooit

Elektrisch Vervoer

Elektrisch rijden

Nuon Emobility heeft samen met de gemeente Amsterdam een zeer goede duurzame deal voor ondernemers gemaakt. Met aantrekkelijke subsidies kunt u nu extra voordelig elektrisch rijden. Ook hoeft u niet meer te tanken, spaart u het milieu en draagt u bij aan een schonere stad.

Aantrekkelijke Emobility regeling

De gemeente Amsterdam wil dat er in 2015 minimaal 6.000 elektrische voertuigen binnen de stadsgrenzen rondrijden. Als energiepartner van de gemeente levert Nuon de oplaadpunten en diensten op openbaar en privé terrein. Daarom bieden we u samen een interessante Emobility regeling. Als u vóór eind 2014 een elektrisch voertuig aanschaft komt u in aanmerking voor:

  • Tot € 10.000,- subsidie per auto
  • Tot € 1.300,- subsidie op oplaadpunten van Nuon
  • Nuon oplaadpunt bij u in de straat (als u geen privé parkeerterrein heeft)

Wilt u meer weten over de financiële voordelen van zakelijk elektrisch rijden in Amsterdam? Download de folder Stimuleringsregeling Zakelijke Veelrijders


Nuon Oplaadpunten voor elke situatie

Besluit u een elektrische auto aan te schaffen? Nuon biedt aantrekkelijke laadoplossingen voor elke situatie. U kunt uw elektrische auto optimaal gebruiken door deze met onze producten makkelijk, snel en veilig op te laden. Dit kan thuis, op het werk en via het openbare laadnetwerk. De installatie en verrekening van uw leasemaatschappijkosten verzorgen we ook graag voor u. Lees meer over elektrisch rijden.

Welke elektrische auto's zijn beschikbaar?

Wilt u weten welke elektrische auto’s er beschikbaar zijn? Bekijkt u dan het volledige overzicht.

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag. Neem contact op met het Nuon Emobility Expert Center en krijg antwoord op uw vraag. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur via 088-363 7991. U kunt ook een e-mail sturen naar emobility@nuon.com.