De beste webinars dankzij het Nuon Ondernemers Panel

de-beste-webinars

Nuon organiseert binnenkort online seminars voor ondernemers. Webinars met een gezamenlijk thema: (ondernemers)energie voor zakelijke klanten. In de voorbereiding hebben we het Nuon Ondernemers Panel ingeschakeld. Zakelijke klanten hebben hun ervaringen met ons gedeeld en aangegeven welke onderwerpen en sprekers zij interessant vinden. Zo hebben we het aanbod nog beter afgestemd op de wensen en behoeften van ondernemers.

Feiten en cijfers uit het panel

Een webinar is een online seminar waaraan u kunt deelnemen via uw computer, tablet of smartphone. Wist u dat al? Dan zit u bij de 52% van de ondernemers die dit fenomeen al kennen. Van hen heeft 31% al eens deelgenomen aan een webinar en zij waren over het algemeen positief over de inhoud. We hopen natuurlijk dat dit percentage nóg hoger komt te liggen bij onze eigen editie. Daarom hebben we de ondernemers ook om input gevraagd.

Geen tijd? Dan moet u juist meedoen!

Een aantal panelleden vreesde dat ze geen tijd hadden voor een webinar. Daar hebben we dus meteen werk van gemaakt. De eerste editie op 3 maart gaat over meer doen met minder energie. Productiviteitsgoeroe Taco Oosterkamp geeft u tips en adviezen om wel twee uur per dag te besparen door slimmer te werken. Investeer drie kwartier en u houdt voortaan tijd over! 

Schrijf u snel in