Nuon Academy

Nuon Academy

Nuon Academy

Exclusief voor Ondernemers

  • Interactieve online seminars
  • Tips en kennis om nóg beter te presteren
  • Gratis voor u als klant van Nuon

De Nuon Academy is onderdeel van Exclusief voor Ondernemers. Hiermee geven wij uw onderneming nét dat beetje extra energie. Omdat wij blij zijn met u als klant. Bij Exclusief voor Ondernemers doet u gratis vakkennis op, krijgt u korting op activiteiten en maakt u kans op mooie prijzen. Met het regelmatig wisselende aanbod geven we iedere ondernemer een energieboost. 


Ontdek uw voordeel


Wat is de Nuon Academy?

De Nuon Academy verzorgt webinars voor ondernemers. Webinars waarin gasten aan het woord zijn die voor u als ondernemer interessant zijn. Onderwerpen die uw geheugen even opfrissen óf juist ook voor ú nieuw zijn.

Een webinar is een online seminar. U bekijkt het webinar op uw computer of tablet. U hoeft dus niet naar een locatie en bespaart hiermee reistijd. Tijdens de uitzending doet u tips en kennis op van gastsprekers uit verschillende vakgebieden en kunt u live vragen stellen. Hiermee maakt u uw onderneming nóg succesvoller. Omdat wij het waarderen dat u klant bij ons bent en wij u graag extra energie geven, zijn deze webinars t.w.v. € 99,95 voor u gratis.

In 2014 hebben we onder andere Taco Oosterkamp, Ben Tiggelaar en George van Houtem mogen ontvangen in de studio. In 2015 zijn we afgetrapt met ‘de Klantenfluisteraar’ Jan van Setten en Eduard Blacquière, de expert in SEO, zoekmachineoptimalisatie. Op maandagavond 23 november vond alweer het laatste webinar van 2015 plaats. Dit keer met Edward Stolze, creatief directeur bij reclamebureau Being There en Aukje Metz, gepokt en gemazeld guerrilla marketeer. Klanten beoordelen onze webinars gemiddeld met een 8.

Webinar gemist?

Heeft u een webinar gemist? Geen probleem, u kunt deze altijd online terugkijken in Mijn Nuon. Geen Mijn Nuon? Meld u dan eenvoudig aan.


Bekijk de laatste drie webinars

Nieuwsgierig?

Bekijk hier een korte impressie van de eerste 3 webinars.

Wilt u onze webinars in het geheel bekijken? Meld u dan eenvoudig aan voor Mijn Nuon.


Low Budget marketing

Low-budget marketing

23 november 2015

In het webinar Low-budget marketing geeft specialist Edward Stolze zijn geheimen prijs. Edward is gepokt en gemazeld als guerrilla marketeer. 

Direct bekijken

Sybren Smith

Meer omzet door Facebook!

5 oktober 2015

In het webinar Meer omzet door Facebook! leidt specialist Sybren Smith u langs alle mogelijkheden van Facebook. Met weinig investering kans op groot rendement!

Direct bekijken

De beste tips van winnende ondernemers

Tips voor ondernemers

18 mei 2015

In het webinar De beste tips van winnende ondernemers delen de prijswinnende ondernemers Achou Zhang, Sjoerd van der Velden, Bas Hoogland en Marco Aarnink hun succesverhalen en tips.
Direct bekijken