Klant worden bij Nuon

VastePrijsEnergie

Speciaal voor nieuwe klanten

  • 10% korting op elektriciteit en 3% korting op gas
  • Ook ná het eerste jaar heeft u voordeel
  • Nuon regelt uw overstap van A tot Z
Direct aanvragen

10% korting op elektriciteit en 3% korting op gas

Klant worden bij Nuon is heel eenvoudig en u krijgt een scherpe aanbieding. Ons aanbod voor u: Nuon Zakelijk VoordeelEnergie met 10% korting op elektriciteit en 3% korting op gas.

Wat houdt dit aanbod in?

U krijgt een contract voor elektriciteit en gas met een variabele prijs voor 1 jaar. U krijgt tijdens de looptijd van uw contract 10% korting op de variabele leveringskosten van elektriciteit én 3% korting op de variabele leveringskosten van gas. U heeft tijdens de looptijd van uw contract geen last van prijsstijgingen. Wij verrekenen de korting bij uw jaarafrekening. Bij het bepalen van uw nieuwe termijnbedrag houden wij alvast rekening met de korting. 

Voordeel ook ná het eerste jaar

U krijgt een contract voor stroom en gas voor 1 jaar. Daarna kunt u het contract kosteloos opzeggen, wanneer u dat maar wilt. Maar dit hoeft niet, want voordat uw contract afloopt ontvangt u van ons een nieuw persoonlijk aanbod.

Klant worden is zo geregeld

Bereken hoeveel u gaat betalen voor Nuon Zakelijk VoordeelEnergie met 10% korting op elektriciteit en 3% korting op de variabele leveringskosten van gas en verstuur uw aanvraag. U profiteert ook van onze handige overstapservice. Dat betekent dat wij de overstap van A tot Z voor u regelen.

Direct aanvragen

Onze klantbeoordelingen

7,9Bekijk reviews
Beoordeel zelf ★ ★ ★ ★ ☆ Op basis van 1981 beoordelingen

Ajda uit Den Haag

“Prima, er is zorgvuldig omgegaan met mijn vragen. Daarnaast is de app en online interface zeer fijn in gebruik. Klantvoordeel is ook daadwerkelijk voordeel zonder kleine lettertjes!”

Bron: onze klantbeoordelingen, januari 2016


Bereken hoeveel u gaat betalen


Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor Nuon Zakelijk VoordeelEnergie met 10% korting op elektriciteit en 3% korting op gas. Doe de check en u krijgt een indicatie van uw kosten per maand.

Hoeveel ga ik betalen?
Forum

Forum & Social media

Praat met ons en onze klanten op het Nuon Forum of stel uw vraag op Twitter & Facebook.

Vragen? Bel de Ondernemersdesk 

Bij onze Ondernemersdesk zitten zakelijk getrainde specialisten voor u klaar, die precies weten wat u als ondernemer nodig heeft. U kunt ons bereiken via
020 – 8920255 op werkdagen van 8.00-17.00 uur. 


Extra voordelen voor klanten

We blijven graag met u in contact. Heeft u een vraag of een opmerking? Dan staat ons team energieadviseurs voor ZZP'ers en MKB'ers graag voor u klaar via de telefoon, e-mail, facebook en twitter. Daarnaast willen wij u als klant met nieuws uit de markt, bespaartips en winacties benaderen, waar ú wat aan heeft! Profiteer met Nuon Exclusief van gratis online seminars t.w.v. € 99,95 en korting op zakelijke & privé activiteiten. 

Nuon Academy

Nuon Academy

Bij Nuon vinden we kennis delen belangrijk. Daarom neemt u als klant gratis deel aan de Nuon Academy. Volg de online seminars waar u kennis en tips opdoet van vakexperts.

Korting Exclusief voor Ondernemers

Korting

Als klant van Nuon krijgt u korting op verrassende activiteiten. Zowel zakelijk als privé. Vergader op een inspirerende locatie of trek erop uit met uw team of gezin.

Winnen

Training met korting

Onze klanten belonen wij graag met een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en maak onder andere kans op vakliteratuur, toegangskaarten en meer. En schrijf u in voor trainingen met korting.

Goed om te weten over Nuon Zakelijk VoordeelEnergie

  • De korting geldt voor de variabele leveringskosten van elektriciteit en gas. U ziet de korting terug op de jaarafrekening. 
  • De korting geldt niet voor vaste leveringskosten, overheidsheffingen en netbeheerkosten. De kosten van netbeheer worden door Nuon geïncasseerd namens de netbeheerder.
  • Zegt u uw contract eerder op? Dan komt de opgebouwde korting te vervallen.
  • Ruim voordat uw contract afloopt ontvangt u van ons een verlengingsaanbod. Gaat u niet op ons verlengingsaanbod in? Dan zetten wij dit contract om naar een contract voor onbepaalde tijd tegen de dan geldende variabele leveringskosten voor Nuon Zakelijke Energie.