Ervaar ook een rondvaat op zonne-stroom

Wij vinden het fijn dat u klant bij ons bent. Daarom krijgt u zakelijke klant van Nuon een extraatje; een rondvaart over de Amsterdamse grachten voor slechts € 10 per persoon. Boek nu met de speciale kortingscode uit de nieuwsbrief en reserveer vast uw plaatsen.

Nu met exclusieve korting!

Heerlijk over de Amsterdamse grachten varen op energie opgewekt door de lentezon? Dat kan! Met KINboat geniet u niet alleen van de pittoreske bruggen en grachtenpanden vanaf het water, u doet dat ook nog eens op een duurzame manier.

Voor u als Nuon-klant is het zelfs nu nog aantrekkelijker om op een KINboat te varen. Wij bieden u namelijk kaartjes aan voor slechts € 10 per persoon, inclusief twee drankjes (normale prijs is € 16).

Boek daarom gelijk dit duurzame uitje met uw unieke vouchercode, die u in onze laatste nieuwsbrief heeft ontvangen. Leuk om te doen met uw gezin of met uw zakenpartners!

Zo bestelt u uw tickets met korting

  • Ga met de kortingscode uit de nieuwsbrief naar www.kinboat.com/nuon
  • Hier kiest u het aantal tickets dat u wilt bestellen. Als u daarna klikt op “Betalen” kunt u de vouchercode uit de nieuwsbrief invoeren.
  • U ziet dan meteen het bestelbedrag inclusief korting.
  • Na betaling ontvangt u per e-mail een open ticket. Dit is een plaatsbewijs voor een van de rondvaarten. KINboat laat u per e-mail weten op welke data en tijdstippen u een rondvaart kunt maken.

U kunt altijd terecht bij onze Ondernemersdesk

Bel ons gerust op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur op 020 89 20 255. U kunt ook met ons chatten van 8.00 tot 22.00. Of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@nuon.com. Wij zijn er voor u.

Interessant artikel?