Energiescan voor bedrijven

Verbruikt u meer dan 30.000 kWh of 25.000 m3 gas per jaar? Dan bent u verplicht alle energiebesparende maatregelen te nemen die u binnen vijf jaar kunt terugverdienen. Met onze energiescan weet u in één keer welke dat zijn en hoe u dat aanpakt. Vraag hem snel aan, want op = op. 

Verduurzaming door energiemaatregelen

We begrijpen dat de energiemaatregelen in de Wet Milieubeheer kan voelen als een 'moetje'. Maar juist als ondernemer kunt u profiteren van de kansen die verduurzaming biedt. Want door te verduurzamen bespaart u meteen op uw energiekosten. Daarvoor hoeft u zich echt niet dagelijks te verdiepen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen of LED-verlichting. Dat doen wij voor u, energie is tenslotte onze branche. Onze adviseurs zien in uw pand meteen waar u kunt besparen. Welke lampen toe zijn aan vervanging en welke investeringen u het snelst terugverdient. Na afloop krijgt u alle adviezen in een handig rapport. En als u meteen een offerte wilt voor die nieuwe warmtepomp of zonnepanelen op uw dak, dan regelen we dat direct. Zo plukt u de vruchten van verduurzaming zonder eerst energie-expert te worden. Dat is écht slim bezig zijn met energie.

Nog 11 scans beschikbaar!

Om in aanmerking te komen voor een energiescan, moet u meer dan 30.000 kWh of 25.000 m3 gas per jaar verbruiken.

'Je ontkomt er niet aan om maatregelen te nemen'

Jan Kraaij, melkveehouder in Landsmeer

Op bezoek bij het bedrijf van de familie Kraaij in Landsmeer

Het melkveebedrijf van de familie Kraaij in Landsmeer was één van de eerste pilotbedrijven waar we de energiescan uitvoerden. Daar wilden we natuurlijk bij zijn. Dus we trokken onze laarzen aan en gingen mee met de techisch adviseur. Het verslag leest u hier.

Verplichte bespaarmaatregelen

Verbruikt u per jaar meer dan 50.000 kWh stroom of 25.000 m3 gas? Dan bent u verplicht alle energiebesparende maatregelen te nemen die u binnen vijf jaar terug kunt verdienen. Vanaf 2019 geldt bovendien een informatieplicht voor u als ondernemer. Met de energiescan zorgt u ervoor dat u in 1 keer alle benodigde maatregelen op een rij heeft.