Breng uw innovatieve ideeën tot leven in samenwerking met Nuon

Bent u een mkb’er met een innovatief idee, dat inspeelt op de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt, maar zoekt u nog de middelen om dit idee te realiseren? Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan het AddVentured programma van de Kamer van Koophandel. Op dit online platform kunt u uw idee pitchen en rechtstreeks met ons in contact komen.

Samen werken aan oplossingen

In een veranderende energiemarkt lopen wij tegen verschillende uitdagingen aan. Bijvoorbeeld op het gebied van energiebesparing, elektrisch vervoer, energieopslag en het fossielvrij opwekken van energie.  Via het AddVentured programma hopen wij door gebruik te maken van elkaars kennis, vaardigheden, klanten en data, samen met innovatie ondernemers te werken aan oplossingen. 

Onze pitch

Eerste fase van de challenge is inmiddels succesvol afgerond

Tijdens de challenge hebben we vele vernieuwende ideeën en inspirerende initiatieven ontvangen. Hieruit hebben we een selectie gemaakt. Met deze ondernemers gaan we verder in gesprek. We houden u op de hoogte. Wij danken een ieder die heeft deelgenomen voor zijn of haar bijdrage. 

Interessant artikel?