Bepaal zelf de hoogte van uw maandbedrag

Wij begrijpen dat uw inkomsten per maand kunnen verschillen. En dat u niet iedere maand evenveel energie verbruikt. Toch betaalt u maandelijks een vast voorschotbedrag voor uw energie. Wij geven u graag meer controle over uw kosten en uitgaven. Daarom kiest u bij ons zelf de hoogte van uw termijnbedrag.

Wij spreken met u een vast termijnbedrag af als voorschot voor uw energiekosten. Zo spreidt u de jaarlijkse energiekosten over het hele jaar, en weet u iedere maand waar u aan toe bent. Want we voorkomen het liefst dat u aan het einde van het jaar een groot bedrag moet bijbetalen. Daarom schatten we uw termijnbedrag zo nauwkeurig mogelijk in. Dat doen we op basis van uw verwachte verbruik, de tariefafspraken die wij met u gemaakt hebben, overheidsheffingen en de kosten voor het netbeheer.

Pas uw maandbedrag eenvoudig aan

Wij schatten uw voorschot dus zo goed mogelijk in. Maar uw inkomsten en energieverbruik wisselen misschien per seizoen. En ook dan wilt u uw inkomsten en uitgaven goed beheersen. Dan is het wel zo prettig om uw termijnbedrag aan te passen aan die wisselende omstandigheden. Daarom kiest u bij ons zelf de hoogte van uw termijnbedrag. En dat kunt u gedurende het jaar altijd aanpassen. 

Pas zelf eenvoudig uw termijnbedrag aan

Interessant artikel?