Experimenteert u mee?

Dan maken we samen een topproduct voor u.

Unieke en nuttige producten en diensten voor het MKB

De komende jaren wekken bedrijven steeds meer hun eigen energie op. Is Nuon dan nog relevant voor het MKB? Jazeker. Want gelukkig staan we niet stil. We zoeken naar relevante nieuwe producten en diensten. Waar u blij van wordt. Bijvoorbeeld om energie te besparen en uw onderneming te verduurzamen.

Creatieve oplossingen bedenken samen met ondernemers

Om die producten en diensten te vinden werken we steeds vaker samen met partners die iets unieks bieden. Regelmatig zijn dit startups. Die met hun ondernemerschap en flexibiliteit creatieve oplossingen bedenken die nuttig zijn voor onze klanten. En wij op ons beurt bieden de resources en toegang tot het grote publiek.

Experimenteert u mee?

Wij zijn er trots op dat wij uw onderneming de energie mogen leveren waarmee u elke dag het verschil maakt. We willen deze motor niet alleen nog groener maken, maar ook zien met welke slimme samenwerkingen we de motor nog beter kunnen laten draaien. Dus experimenteert u mee? Wilt u zien waar u en Nuon samen nieuwe oplossingen kunnen bedenken? Mail mij dan op arjan.de.jong@nuon.com.

Arjan de Jong

Arjan de Jong werkt op de afdeling Solutions Development van Nuon. Deze afdeling ontwikkelt nieuwe producten, diensten en businessmodellen.  Arjan houdt zich hierbij  vooral bezig met de MKB-markt. Dit is een eerste blog in een reeks van artikelen waarin hij schrijft over onderwerpen voor het MKB. 

Interessant artikel?