Laat u inspireren

Als ondernemer besteedt u uw tijd natuurlijk het liefst aan ondernemen. Wij helpen u daar met alle plezier bij. Uw energie is bij ons goed geregeld en daar bovenop geven we u graag wat extra energie. Bekijk de nuttige en inspirerende Nuon Academy webinars, de artikelen met energieadvies en nuttige fiscale tips.

Nuon Academy webinars

Speciaal voor ondernemers hebben wij de Nuon Academy webinars. Webinars waarin gasten aan het woord zijn die voor u als ondernemer interessant zijn. En lekker makkelijk, want u bekijkt het webinar op uw computer of tablet op het moment dat het u uitkomt. Klanten beoordelen onze webinars gemiddeld met een 8. 

Meer omzet door Facebook

Meteen meer omzet uit uw website

MBA in één dag

Bekijk meer webinars

Fiscale tips voor ondernemers

Als ondernemer zijn er meerdere belasting- en subsidievoordelen te behalen. Heeft u hier al eens naar gekeken?

Lees meer

Nieuws

Een werkplek aan huis? Breng uw energierekening omlaag

“Mensen coachen is zo leuk”, vertelt trainer/coach Rob enthousiast als ik bij hem langs kom. “Je ontmoet elke week nieuwe mensen met nieuwe inzichten, ieder met zijn eigen verhaal en ervaringen.” Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Als Rob zo over zijn onderneming vertelt, krijg ik spontaan zin om een cursus van hem bij te wonen, maar daar ben ik hier niet voor natuurlijk. Rob is behoorlijk geschrokken van zijn energierekening en heeft geen idee wat hij verkeerd doet.

Lees verder

Rockstart: een impuls voor de energiemarkt

Rockstart helpt ondernemers met duurzame ideeën aan een vliegende start. Met een intensief programma van honderd dagen stomen ze starters klaar voor ondernemerschap in de energiesector. Daarbij zorgen ze voor financiering en toegang tot deskundigen, bedrijven en andere tools om de startups te laten groeien. Wij stimuleren duurzaam energiegebruik en zijn daarom als partner aangesloten bij het Acceleratorprogramma van Rockstart.

Lees verder

Geld terug en toch een hoger termijnbedrag?

Esther de Jong, medewerker klantenservice Nuon: ‘Wij krijgen de laatste tijd regelmatig vragen over de verhoging van het termijnbedrag. Vaak zijn het ondernemers die geld terug krijgen op hun jaarafrekening die aan de bel trekken. Dat kan ik me goed voorstellen, want het lijkt niet logisch. Toch is er vaak een goede verklaring voor.

Lees verder

Lees meer nieuws