Klantnummer en contractnummer

Verschil tussen klantnummer en contractrekeningnummer?

Uw klantnummer en uw contractrekeningnummer zijn beide referentienummers. Uw klantnummer is het nummer waarmee uw bedrijf bij ons geregistreerd staat. Uw klantnummer vindt u terug In Mijn Nuon, op de jaarafrekeningen, uw post en e-mails en op uw afschrijvingen van de bank. Uw contractrekeningnummer(s) vindt u ook in Mijn Nuon.

Klantnummer nodig voor aanmelden Mijn Nuon

Als u een Mijn Nuon Zakelijk account aanmaakt, gebruikt u uw klantnummer. Heeft u een account aangemaakt dan vindt u in Mijn Nuon uw contracten die bij dat klantnummer horen. U selecteert het betreffende adres om de gegevens van die contractrekeningen te bekijken.

Meerdere klantnummers

Heeft u meerdere klantnummers? Maar wilt u maar één, om bijvoorbeeld één Mijn Nuon account aan te maken? Neemt u dan telefonisch contact op met onze Zakelijke Klantenservice 020 89 20 255. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Wij adviseren u over de mogelijkheden en kunnen uw contractrekeningen aan uw Mijn Nuon Zakelijk account koppelen.

Contractrekeningnummer

Het contractrekeningnummer heeft betrekking op de energiecontracten die  u bij ons heeft. Er kunnen meerdere contractrekeningnummers gekoppeld zijn aan een klantnummer.