Energietarieven Nuon vergelijken

Waar kan ik energietarieven van Nuon vergelijken?

Op tarieven elektriciteit en tarieven gas vindt u onze actuele energietarieven. Hier kunt u onze tarieven en producten vergelijken en online een contract afsluiten. Nuon heeft altijd een passend contract voor uw bedrijf met aantrekkelijke energietarieven.

Als u producten en energietarieven van Nuon met die van andere leveranciers wilt vergelijken let u dan op de volgende zaken:

  • Zorg dat de producten die u vergelijkt dezelfde soort tarieven hebben. Energieleveranciers hanteren vaste en variabele tarieven voor energie.
  • Zorg dat de producten die u vergelijkt dezelfde contractduur hebben als het gaat om een product met een vaste looptijd.
  • Zorg dat de producten die u wilt vergelijken van dezelfde soort zijn. Er zijn grofweg twee soorten energieproducten: duurzame (groene) en grijze energieproducten.
  • Zorg dat u producten vergelijkt op basis van dezelfde opbouw van de energietarieven. Het totale tarief is opgebouwd uit de volgende componenten: variabele leveringskosten, vaste leveringskosten, overheidsheffingen, btw en bij een gasproduct de regiotoeslag.
De energieleverancier heeft geen invloed op de overheidsheffingen en de btw, die worden opgelegd door de overheid.