Over EnergieAdvies Zakelijk

Over EnergieAdvies Zakelijk

Nuon is expert in energie. Niet alleen als het gaat om de levering van gas, stroom en/of warmte maar ook op het gebied van energiebesparing. We zien het als onze taak om mensen te helpen met het verminderen van hun energieverbruik. Of het nu gaat om een gezin in een hoekwoning, een eigenaar van een kledingwinkel of een professionele inkoper in een industriƫle, internationale organisatie: Nuon helpt!

Speciaal voor bedrijven in het Nederlandse MKB heeft Nuon EnergieAdvies Zakelijk ontwikkeld. Een verzameling van bespaartips, online tools en persoonlijke adviezen waarmee we ondernemers helpen hun energieverbruik onder controle te krijgen. Zo kunt u een forse verlaging van uw energienota realiseren. En u levert bovendien een bijdrage aan een duurzaam klimaat.

Ebatech als kennispartner

Voor het samenstellen van alle informatie, bespaartips en adviezen heeft Nuon een beroep gedaan op Ebatech; een onafhankelijk ingenieursbureau dat al meer dan 100 jaar ervaring heeft in de energiemarkt. Ebatech geeft advies en verwezenlijkt innovatieve, effectieve en duurzame energie- en installatieoplossingen, vooral voor grote bedrijven en overheden. Samen met de praktijkervaring van de Nuon Energieadviseurs is een sterke combinatie ontstaan, waarmee we een volwaardig, herkenbaar en relevant advies voor u hebben samengesteld.

Naar de website van Ebatech

Inhoud en berekeningen

De adviezen, tips en tools zijn expliciet opgesteld voor het MKB (Midden en Klein Bedrijf) en geven een globale indicatie over de mogelijke maatregelen en een inzicht in de mogelijke kosten. De investeringsbedragen en berekeningen zijn indicatief en gebaseerd op kerngetallen, ervaringsdata en algemene data van Ebatech en/of branchegenoten. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw, tenzij anders is aangegeven. Bij de berekening van de besparingen is uitgegaan van alle energiekosten die afhankelijk zijn van het verbruik; leveringstarief, regiotoeslag gas en overheidsheffingen. Hierbij is gebruik gemaakt van het gemiddelde, standaard Nuon leveringstarief.

Nuon is niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit handelingen die naar aanleiding van dit rapport zijn gedaan. Aan de uitkomsten van dit advies kunnen geen rechten worden ontleend.