5 handige bespaartips voor ZZP'ers en MKB'ers

Besparen

Start direct met besparen

Ontvang 5 bespaartips voor uw bedrijfspand Stuur mij 5 bespaartips

Elk gebouw zijn eigen bespaarmaatregelen

Het ene bedrijfspand is de andere niet. Een magazijn voor voedingsmiddelen is qua inrichting en functie compleet anders dan een kantoor of schoolgebouw. Ook op het gebied van energiebesparing zijn er grote verschillen. Elk gebouw heeft zo zijn eigen, specifieke bespaarmaatregelen.

Wat is het?

De Nuon Energieadviseur heeft voor 14 verschillende type bedrijfspanden 5 praktische bespaartips op een rijtje gezet. Hierbij heeft hij zorgvuldig gekeken naar de specifieke werksituatie in elk bedrijfspand. Wat is de functie van verlichting? Hoe belangrijk is koeling? Welke rol speelt het gedrag van medewerkers? Dat maakt deze bespaartips erg herkenbaar en direct toepasbaar. Ook voor uw bedrijf.

Hoe werkt het?

Kies uw type bedrijfspand in het aanmeldformulier. Vul ook uw e-mailadres in. Na het versturen van uw aanvraag, ontvangt u direct 5 praktische bespaartips per e-mail. De 14 type bedrijfspanden in de lijst vertegenwoordigen het overgrote deel van het Nederlandse MKB. Kunt u uw bedrijfspand niet terugvinden in de lijst? Doe het online advies of bekijk onze algemene bespaartips.

Ja, stuur mij 5 bespaartips

Vragen? Bel de Ondernemersdesk

Bij onze Ondernemersdesk zitten zakelijk getrainde specialisten voor u klaar, die precies weten wat u als ondernemer nodig heeft. U kunt ons bereiken via
020 – 8920255 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. 

Of kijk bij de veelgestelde vragen. Bij meer contactgegevens vindt u ook andere manieren om contact met ons op te nemen.