Starten vanuit huis

Starten vanuit huis

Een bedrijf starten vanuit huis betekent vaak ongemerkt een verandering in uw energieverbruik. Als startende ondernemer wilt u natuurlijk grip hebben op uw energiekosten.

Toename in uw energieverbruik

Door het intensief gebruik van elektrische apparaten zoals een computer, fax en telefoon gaat uw elektriciteitsverbruik omhoog. Wist u dat het gemiddeld stroomverbruik bij een bedrijf aan huis tot 50% hoger ligt dan van een gemiddeld gezinshuishouden zonder bedrijf? Niet alleen uw elektriciteitsverbruik zal stijgen, maar ook uw gasverbruik. Omdat u thuis werkt gebruikt u uw verwarming vaker. Waardoor uw gasverbruik ook zal toenemen.

Energiekosten die u kunt verwachten

Energiekosten maken vaak een groot deel uit van uw bedrijfskosten. Als startende ondernemer wilt u deze kosten graag onder controle hebben. Met de VerbruikVergelijker krijgt u inzicht in de energiekosten die u kunt verwachten.

Doe de VerbruikVergelijker

Voordelige tarieven

Bent u met uw bedrijf ingeschreven bij de kamer van koophandel, maak dan gebruik van speciale ondernemerskorting. Met krijgt u het eerste jaar een extra korting op uw variabele leveringskosten. Daarna worden de tarieven ieder half jaar opnieuw vastgesteld. Voor u hebben we al onze producten met tarieven overzichtelijk op een rij gezet.

Bekijk onze energieproducten en tarieven

Meer zekerheid

Wilt u zekerheid over uw energieprijs? Dan is een energieproduct met een vaste prijs voor u geschikt. U zet dan de variabele leveringskosten vast. U kunt de variabele leveringskosten van energie voor 1, 3 en 5 jaar vastzetten. Lees meer informatie over:

Nuon Zakelijk VastePrijsEnergie

Om op uw jaarafrekening niet voor verassingen te komen staan kunt u uw termijnbedrag voor elektriciteit en gas aanpassen aan uw situatie.

Termijnbedrag wijzigen