Energieadvies voor ondernemers

Energieadvies

Welke energie past bij mijn onderneming?

  • Ontdek in 1 minuut welk energiecontract het beste bij u past
  • Direct advies voor uw persoonlijke situatie
  • Meteen een indicatie van uw kosten per maand
Doe de check

Ik ben op zoek naar een energiecontract

Energieadvies: welk contract past bij mijn onderneming?

Zoekt u een energiecontract voor uw onderneming? Ontdek in 1 minuut welk energiepakket het beste bij uw situatie past met de energieadviestool.

Doe nu de check

Energieadvies online: hoe werkt het?

Energieadvies kunnen we alleen geven als we goed geïnformeerd zijn over uw situatie en uw wensen. Daarom stellen we u in de energieadviestool een aantal vragen. Met de antwoorden die u geeft kunnen we een goed onderbouwd energieadvies geven.

Wat is uw verbruik per jaar?

We vragen naar wat voor type bedrijf u heeft, uw verbruik per jaar en uw postcode, omdat dit van invloed is op het tarief en pakket dat wij adviseren.

Wat voor energie wilt u?

U kunt zelf kiezen wat voor energie u wilt. Standaard of duurzaam, een vast of variabel tarief?

En dan: uw energieadvies

Als u alle vragen hebt beantwoord, krijgt u een kant-en-klaar energieadvies. U kunt direct een energiecontract aanvragen.

Doe de check

Ik wil advies over energie besparen

Bespaartips

De Nuon Energieadviseur heeft voor 14 verschillende type bedrijfspanden 5 praktische bespaartips op een rijtje gezet. Hierbij heeft hij zorgvuldig gekeken naar de specifieke werksituatie in elk bedrijfspand. Wat is de functie van verlichting? Hoe belangrijk is koeling? Welke rol speelt het gedrag van medewerkers? Dat maakt deze bespaartips erg herkenbaar en direct toepasbaar. Ook voor uw bedrijf.

Stuur mij 5 bespaartips

Online advies

Met Nuon EnergieAdvies Zakelijk willen we ondernemers helpen bij het vinden van relevante bespaarmaatregelen binnen hun bedrijf. Zo krijgt u meer grip op uw energieverbruik en kunt u uw kosten substantieel verlagen.

Start het advies

Verbruik vergelijken

Met de VerbruikVergelijker kunt u op een snelle en makkelijke manier uw energieverbruik vergelijken met andere ondernemers. Het invullen van de vijf vragen kost u hooguit twee minuten. Nog minder als u vooraf de jaarafrekening van uw energieleverancier erbij pakt.

Start de VerbruikVergelijker