Groen met Blijven Loont-korting

Groen energiecontract header

Waarom Groen

 • Stroom uit wind en water
 • Vaste prijs tot 1 of 3 jaar
 • Oplopende korting op elektriciteit tot 25%, zolang u klant blijft
Direct aanvragen

Groen: Nuon Zakelijk Groen uit Nederland en Nuon Zakelijk Gas

Met Nuon Zakelijk Groen uit Nederland en Nuon Zakelijk Gas met CO2-compensatie kiest u voor groene energie met een vast tarief. Dit houdt in dat de variabele leveringskosten voor stroom (per kWh) en gas (per m3) vaststaan voor 1 of 3 jaar. Hiermee voorkomt u toekomstige prijsstijgingen. Groen uit Nederland (stroom) is voor circa 80% opgewekt uit wind en 20% uit water.

Elektriciteit opgewekt in eigen land en gas met CO2-compensatie

Nuon Zakelijk Groen uit Nederland is duurzame elektriciteit uit eigen land. De elektriciteit wordt volledig opgewekt uit de natuurlijke bronnen wind en water. Het is 100% vrij van CO2-uitstoot en is door onszelf of door een van onze partners opgewekt. Zo wekken we samen met partners 19,8% van alle windenergie in Nederland op. Met Nuon Zakelijk Gas met CO2-compensatie wordt uw CO2-uitstoot bij uw gasverbruik gecompenseerd. 

Met Nuon Blijven Loont

Als nieuwe klant ontvangt u bij het aanvragen van dit product direct 5% Blijven Loont-korting op de variabele leveringskosten van elektriciteit. Elk jaar komt daar 5% extra korting bij, tot u een blijvend voordeel heeft van 25%.

Bent u al klant bij Nuon?

Als u kiest voor Nuon Zakelijk Groen uit Nederland met Blijven Loont en Nuon Zakelijk Gas met CO2-compensatie, dan ontvangt u 10% korting op de variabele leveringskosten van elektriciteit. Ontvangt u al Blijven Loont-korting? Dan behoudt u uw huidige korting. Bekijk voor uw overstap uw huidige contract in Mijn Nuon Zakelijk. Ontdek eenvoudig of er een interessant aanbod mét Blijven Loont-korting voor u klaar staat.

Liever variabele tarieven?

Wilt u liever een contract met variabele tarieven? Lees meer over Groen uit Nederland met variabele tarieven.

Vragen? Bel de Ondernemersdesk

Bij onze Ondernemersdesk zitten zakelijk getrainde specialisten voor u klaar, die precies weten wat u als ondernemer nodig heeft. U kunt ons bereiken via
020 – 8920255 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. 

Of kijk bij de veelgestelde vragen. Bij meer contactgegevens vindt u ook andere manieren om contact met ons op te nemen. 


Bereken hoeveel u gaat betalen


Ontdek in 1 minuut hoeveel u gaat betalen voor Groen met 5% Blijven Loont-korting. Doe de check en u krijgt een indicatie van uw kosten per maand.

Hoeveel ga ik betalen?
Check purple

Klanten bevelen Blijven Loont aan

"Ik ben een jaar of 7 klant van Nuon en vind dit een schot in de roos. Je krijgt bijna nooit iets als je ergens lang klant bent, dus ik vind dit heel verfrissend. Aanmelden was ook heel gemakkelijk. Dat heb ik gewoon via de website gedaan."

Hennie Verstoep Nuon klant sinds 2009


Goed om te weten over Nuon Blijven Loont

 • De korting geldt voor de variabele leveringskosten van elektriciteit. U ziet de korting terug op de jaarafrekening.
 • Blijven Loont is niet mogelijk als u alleen elektriciteit, gas of stadswarmte afneemt, in combinatie met een geld terug-, cadeau- of kortingsactie van Nuon of als u met acceptgiro betaalt.  
 • De korting geldt niet voor vaste leveringskosten, overheidsheffingen en netbeheerkosten. De kosten van netbeheer worden door Nuon geïncasseerd namens de netbeheerder.
 • Zegt u uw contract eerder op? Dan komt de opgebouwde korting te vervallen.
 • Meer weten? Lees meer informatie over Nuon Blijven Loont Zakelijk

Meer informatie

 • Waar wekken we Nuon Groen uit Nederland op?

  Al meer dan 30 jaar geleden bouwden wij mee aan het eerste windpark van Nederland. Inmiddels hebben we 270 windmolens. Bekijk live waar en hoeveel elektriciteit we opwekken. Ook bouwden we 2 waterkrachtcentrales in ons platte Nederland. In Alphen/Lith en in Maurik wekken we via verschillende technieken energie op uit de stroming in rivieren. Waar we Groen uit Nederland opwekken kunnen wij aantonen met zogenaamde Garanties van Oorsprong. Ook wel GvO's genoemd. Dit is het enige geldige bewijs dat elektriciteit duurzaam is opgewekt in Nederland.

 • Nuon Zakelijk Gas met CO2-compensatie

  Wilt u een volledig CO2-neutraal gas opwekken? Dan kunt u kiezen voor Gas met CO2-compensatie. De CO2-uitstoot van uw gasverbruik wordt dan gecompenseerd door duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland. Dit doen we door CO2-certificaten aan te kopen van specifieke duurzame energieprojecten.