Wie waardeer jij?

Geef je waardering door

Heb je een fysieke Nuon Waardeerkaart ontvangen? En wil je nu iemand verrassen met jouw waardering? De Nuon Waardeerkaart kun je hergebruiken en jouw persoonlijke boodschap inspreken en opsturen. Het doorgeven van waardering is namelijk belangrijk, want oprechte waardering uitspreken zorgt voor positieve energie. #daaromwaardeerikjou

Bij het horen van de persoonlijke waardeerboodschap van mijn vriendin kreeg ik al een brok in m'n keel. Het is zo'n bijzondere verrassing. Dit vergeet ik nooit meer.

Ingrid over de Nuon Waardeerkaart
We waarderen onze klanten met Nuon Blijven Loont

Bij Nuon Blijven Loont. Beloofd.

Met Nuon Blijven Loont waarderen we je als klant. Hoe langer je klant bent, hoe meer voordeel je krijgt. Zo ontvang je een oplopende korting op de variabele leveringskosten van stroom. Tot een blijvend voordeel van 25%.

Meer over Nuon Blijven Loont

Een schot in de roos. Je krijgt bijna nooit iets als je lang klant ergens bent.

Hennie Verstoep (klant sinds 2009)

Een exclusief spaarprogramma voor onze klanten

Naast een oplopende korting op stroom, bieden we je als vaste klant ook een exclusief spaarprogramma. Met Nuon Exclusief spaar je maandelijks voor mooie cadeaus en duurzame producten. Ook maak je kans op prachtige prijzen. 

Meer over Nuon Exclusief

 Nuon Exclusief: omdat we onze klanten waarderen

Wij waarderen ook je waardering

Waardeer je ons? Dan horen we het graag, want ook wij krijgen energie van jouw waardering.

Deel je mening

Luisteren geeft energie

We luisteren graag om te begrijpen wat je van ons nodig hebt. Door te luisteren begrijp je hoe je iemand écht kunt waarderen. 

Luisteren geeft energie

Het geheim van een gelukkige relatie

Wist je dat? 9 van de 10 mensen gelooft dat regelmatig waardering uitspreken naar elkaar een liefdesrelatie verstrekt. Ada en Ton hebben het geheim van een lange en gelukkige relatie ook ontdekt. Bekijk de video.

Wat gebeurt er in je lichaam bij waarderen?

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel zoekt het uit: "Hoe reageert je lichaam op een compliment, een cadeau uit het hart of gewoon een oprecht dank-je-wel voor alles wat je doet of gedaan hebt?" Bekijk de video.

Een mooie verrassing voor een goede vriend

Word ook blij van waarderen. Guy en Matthijs zijn al ruim zes jaar hele goede vrienden. Als blijk van waardering heeft Matthijs een speciale verrassing geregeld voor Guy. Bekijk de video en zie hoe Guy Mathijs verrast.