Gecondoleerd met het verlies van uw dierbare

Melding van overlijden

Gecondoleerd met uw verlies. In deze moeilijke periode ontzorgen we u graag. We begrijpen dat u al genoeg zaken te regelen heeft. 

We tonen u verschillende situaties. Aan u de keus


We weten dat er in geval van overlijden verschillende situaties kunnen zijn. Wilt u het contract beëindigen? Of blijft de partner of een andere nabestaande er wonen? Of wilt u het adres voorlopig nog aanhouden? Het is allemaal mogelijk. We zorgen ervoor.

Omdat het over persoonsgegevens van uw dierbare gaat


Het overlijden van uw dierbare kunt u via onderstaande knop aan ons doorgeven. Omdat het om persoonsgegevens gaat, is het nodig dat u inlogt in Mijn Nuon. Dit kan met het klantnummer of het Mijn Nuon account van uw overleden dierbare. Het klantnummer vindt u op een bankafschrift.

Het formulier toont verschillende situaties. U kiest de situatie die voor u van toepassing is. En vult de overige gegevens in. Na verzending van uw aanvraag nemen wij uw verzoek in behandeling. Soms is er aanvullende informatie nodig. Dan nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op. Uiteraard ontvangt u ook een bevestigingsmail van ons. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. 

Melding van overlijden

Heeft u toegang tot de Mijn Nuon-omgeving van uw dierbare? Als u wilt, is daar het IBAN en het correspondentieadres te wijzigen.

Accepteert u de erfenis niet? Of wordt u bij de opzegging sowieso graag persoonlijk te woord gestaan? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wij wensen u veel sterkte toe