Opzeggen van uw contract

Opzeggen

Opzeggen is niet altijd nodig

U bent in goede handen

Overstappen

Bent u van plan om over te stappen naar een andere energieleverancier? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om een bewuste keuze te maken.

Bel ons via 088 363 79 90

Bereikbaar op werkdagen van 8.00 - 18.00 uur (u betaalt voor dit nummer niets extra’s, alleen uw eigen belkosten).

Andere reden voor opzeggen?

Heeft u een andere reden om uw contract te beëindigen? Gaat u bijvoorbeeld:
  • Samenwonen of bij iemand inwonen?
  • Naar een verzorgingstehuis? 
  • Uw woning verhuren?
  • Uw bedrijf beëindigen?
Beëindig uw contract online

Gaat u verhuizen?

Of bent u onlangs verhuisd? Dan is opzeggen niet nodig. Uw contract verhuist gewoon met u mee.

Verhuizing doorgeven

Daarom klant blijven:

Belangrijke informatie over uw contract

Twijfelt u over uw contract? Onder Mijn contract vindt u advies over welk contract het beste bij u past. Bent u van plan om over te stappen?

In Mijn Nuon ziet u wanneer uw contract afloopt. Als u overstapt naar een andere leverancier, doet u dit dan ná de einddatum van uw contract. U betaalt dan geen opzegkosten. Bij een contract voor onbepaalde tijd betaalt u nooit opzegkosten. Bent u een zakelijke klant, dan geldt de opzegvergoeding voor zakelijke klanten.

Opzeggen niet nodig

Als u overstapt is opzeggen bij ons niet nodig. U kunt zich aanmelden bij een andere leverancier, deze regelt uw opzegging bij ons.

Eindafrekening

Binnen 8 weken na de overstapdatum ontvangt u van ons de eindafrekening. We rekenen uw verbruik af met de meterstanden die u aan uw nieuwe leverancier heeft doorgegeven. Het kan zijn dat u vanwege de verwerkingstijd nog 1 of 2 keer een termijnbedrag aan ons betaalt. Deze termijnbedragen worden verrekend op de eindafrekening.    

Lees meer Lees minder

Melding van overlijden

Gecondoleerd met uw verlies. We begrijpen dat u nu veel zaken te regelen heeft. Daarom maken we het doorgeven van het overlijden van uw dierbare zo makkelijk mogelijk voor u. U regelt dit eenvoudig online.  
We helpen u hier graag verder