24 uur Nuon webcare voor Stichting Opkikker

zelf aan de slag

24 uur webcare was een succes, bedankt allemaal!


Afgelopen zondag 21 juni was het de langste dag van het jaar. Daarom was onze webcare afdeling 24 uur lang geopend. Het was een hele leuke dag, met veel positieve reacties. Bovendien haalden we maar liefst €  2.097,25  op voor Stichting Opkikker. Bedankt iedereen! Voor het meekijken, reageren of doneren aan stichting Opkikker. 

Dit is Stichting Opkikker (en doneren kan nog steeds..!)

Langdurig ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames zijn zwaar, net als de onzekerheid die hierbij komt kijken en het zien dat vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden. 

Ook voor de overige gezinsleden heeft de ziekte vergaande gevolgen. Papa, mama, broers en zusjes moeten hun leven aanpassen en krijgen te maken met zorgen en onzekerheden. Lichtpuntjes zijn in zo’n situatie van groot belang. In een moeilijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind én de rest van het gezin. Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes. 

zelf aan de slag

Opkikkerdagen voor zieke kinderen

Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen we gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje.

Meer over Stichting Opkikker

Dit doet Stichting Opkikker

Jay-Jay wordt jongste Ajax held ooit

Bas speelt hoofdrol in Home Alone