Puntenspaarprogramma

Punten sparen

Wij pakken uit voor trouwe klanten

Sparen voor gratis cadeaus en nog veel meer

Punten sparen bij Nuon Exclusief

Na aanmelding voor Nuon Exclusief spaart u automatisch punten. U hoeft hier niets extra’s voor te doen. Elke maand worden uw spaarpunten bijgeschreven op de eerste dag van de maand. Besluit u weg te gaan bij Nuon, dan vervallen de gespaarde punten.

Cadeaus uitzoeken

Bekijk de Puntenshop voor alle artikelen waar u voor kunt sparen. Het assortiment wisselt continu, dus check de shop regelmatig. In het uitgebreide assortiment kunt u altijd wel iets van uw gading vinden: een leuk cadeau voor uzelf of iemand anders, of een handig energiebesparend artikel. U kunt het artikel bestellen zodra u voldoende spaarpunten heeft. Nog niet voldoende punten? Zet het artikel dan op uw verlanglijst, dan geven wij een seintje als u voldoende punten hebt gespaard.

Cadeaus bestellen

Heeft u voldoende spaarpunten voor het cadeau van uw keuze, dan kunt u het meteen bestellen. Uw adresgegevens zijn al ingevuld. Wilt u het op een ander adres laten bezorgen, dan kan dat ook. Uw bestelling wordt doorgaans binnen 3 dagen thuisbezorgd.

Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen met het Nuon Exclusief contactformulier.

Meedoen?

Meld u dan gratis aan voor Nuon Exclusief.

Aanmelden