set zonnepanelen

Onze zonnepanelen: set met alles erop en eraan

Wilt u liever een zonnepanelenset dan losse panelen? Dat begrijpen we. Bij ons kunt u zonnepanelen per set kopen. De kosten voor een set zonnepanelen zijn inclusief alle benodigde materialen, volledige installatie tot en met de groepenkast én technische inspectie. Lekker compleet dus. Huren kan bij ons vanaf 10 zonnepanelen, kopen vanaf 6.

Zonnepanelenset kopen? Bereken uw prijs.

Gaat u een zonnepanelenset kopen? Doe eerst onze Zonnepanelen Check om te kijken hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en wat voor die hoeveelheid zonnepanelen de pakketprijs is. U ziet ook direct of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Na afronden van de check kunt u een offerte aanvragen.

Daarom zonnepanelen per pakket

Bij ons kunt u rekenen op een pakket zonnepanelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Samen met onze partner Feenstra zorgen we ervoor dat alles netjes geïnstalleerd wordt. Dit doen we binnen een dag. Inclusief monteren en aansluiten. Moet uw meterkast ook aangepast worden? Geen probleem, dan doen we dat direct. Wel zo handig.

Bij koop bieden we de keuze uit drie zonnepanelenpakketten in verschillende prijsklassen. In de tabel hieronder ziet u welke pakketten we hebben. Als u zonnepanelen wilt huren, hoeft u natuurlijk helemaal geen rekening te houden met de aanschafprijs. Huurt u een zonnepanelenset bij ons, dan installeren we de Trina Solar panelen met 295 Wp op uw dak.

Onderstaande prijzen gelden voor plaatsing van een set zonnepanelen op een woning met schuin dak. Voor platte daken rekenen we een kleine toeslag.

 

 Premium PowerExcellent PowerHigh Power 
Type paneel LG Solar 330 Wp Neon 2 Black AUO BenQ 320 Wp Full Black Trina Solar 295 Wp Full Black
Vermogen in Wattpiek per zonnepaneel 330 Wp 320 Wp 295 Wp
Garantie omvormer 10 jaar 10 jaar 10 jaar
Garantie set zonnepanelen

25 jaar productgarantie

25 jaar vermogensgarantie

15 jaar productgarantie

25 jaar vermogensgarantie

10 jaar productgarantie

25 jaar vermogensgarantie

Verwachte levensduur panelen Minimaal
25-30 jaar
Minimaal
25-30 jaar
Minimaal
25-30 jaar
Verwachte opwek eerste jaar 2.805 kWh 2.720 kWh 2.508 kWh
Nuon klantenprijs (per 10), incl. btw € 5.984 € 5.252 € 4.823

De goedkoopste zonnepanelenset

Natuurlijk is het aantrekkelijk om voor de goedkoopste zonnepanelenset te gaan. Dat begrijpen we. Maar of een set zonnepanelen goedkoop is, hangt eigenlijk niet alleen van de zonnepanelensetprijs af. Denk ook aan kwaliteit, opbrengst en levensduur. Ook vermogen is belangrijk. Zonnepanelen met veel vermogen in Wattpiek zijn vaak iets duurder, maar ze brengen ook meer op.

Zonnepanelenpakket met aanbieding? Als klant krijgt u korting.

Voor wie op zoek is naar een zonnepanelenpakket met aanbieding: als klant van Nuon krijgt u € 100,- korting als u een set zonnepanelen bij ons koopt.

Set zonnepanelen kopen begint met een snelle check

Een zonnepanelenpakket kopen is sneller geregeld dan u denkt. De eerste stap? Met onze Zonnepanelen Check ontdekt u binnen 12 seconden of uw dak geschikt is en hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Ook ziet u meteen welke kosten en opbrengsten u kunt verwachten. We adviseren u graag welke zonnepanelenset het beste bij u past.

Doe de Zonnepanelen Check

Binnen één generatie fossielvrij

Als klant van Nuon wordt u elke dag een beetje 'groener'. Daar hoeft u niets voor te doen. Wij werken hard aan duurzame oplossingen zodat we binnen één generatie 100% vrij van fossiele brandstof zijn.

Onze aanbiedingen & acties

Bekijk welke aanbieding bij uw wensen past en stel direct uw energieproduct samen.

Interessant artikel?