Top 5 duurzame cadeau-artikelen van Nuon Exclusief

Wij zorgen graag voor de wereld om ons heen. Daarom streven we een duurzaam bestaan na. Duurzame cadeaus passen hier niet alleen heel goed bij, maar kunnen ook nog eens verrassend leuk zijn. Benieuwd naar onze duurzame cadeau-artikelen? Bekijk de top 5.

Healthy Seas sokken – stijlvol goed doen

De naam van de sokken zegt het eigenlijk al: hiermee ziet u er niet alleen goed uit, maar draagt u ook een steentje bij aan het opschonen van de zee. De Healthy Seas sokken worden gemaakt van onder andere Econyl garen. De garen zijn gemaakt van gerecyclede visnetten, en daarvan zwerven er genoeg rond in de zee. Op dit moment zo’n 640.000 ton. De netten zijn onderdeel van de plastic soep en daarnaast gevaarlijk voor vissen, schildpadden en dolfijnen. Zij raken namelijk verstrikt in de netten.

Samen met u problemen zoals deze aanpakken, doet ons goed. Doe uzelf een paar Healthy Seas sokken cadeau en draag bij aan een duurzame leefomgeving.

De ECO shampoobar: duurzaam douchen rook nog nooit zo lekker

De ECO shampoobar is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en daarmee ecologisch verantwoord. Daarnaast zijn de shampoobars niet in plastic verpakt en houdt deze shampoo uw haar twee keer langer schoon als vloeibare shampoo. Zo houdt u lang een lekker fris gevoel. 

De ECO shampoobar lijkt misschien op een blok zeep, maar is toch echt shampoo. Deze shampoobar is in Frankrijk gemaakt en bevat alleen natuurlijke ingrediënten en etherische olie.

Een fris huis met de natuurlijke schoonmaakmiddelen uit de Green Soap Box

Een grote voorjaarsschoonmaak of gewoon even het aanrecht afnemen, met de zes natuurlijke schoonmaakmiddelen uit de Green Soap Box kunt u vooruit. Niet alleen de schoonmaakmiddelen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, ook de verpakking van deze producten is 100% recyclebaar. De Green Soap Box bevat: handzeep, afwasmiddel, allesreiniger spray en navulling, toiletreiniger en wasmiddel.

Herbruikbare zakjes voor groente en fruit

U kent de plastic zakjes voor losse groente en fruit uit de supermarkt vast wel. Meestal verdwijnen deze plastic zakjes na thuiskomst meteen bij het afval. Zonde van het plasticverbruik. Daarom doen wij u graag een alternatief cadeau: herbruikbare groente- en fruit zakjes.

In dit pakketjes zitten vijf paar zakjes, waarin u in totaal 2,5 kg aan groente en fruit kwijt kan. De structuur van het zakje zorgt ervoor dat de groente en fruit goed ‘ademen’. Zo blijft uw groente en fruit lekker vers.

Speelplezier met houten speelgoed

Kleine machinisten kunnen hun fantasie loslaten op de EverEarth treinset.  Met deze 25-delige houten treinset beleeft uw (klein)kind tal van avonturen rondom de boerderij. EverEarth gebruikt duurzame materialen en neemt zo verantwoordelijkheid voor het milieu.  

Doe uw (klein)kind de houten driewieler cadeau en u heeft binnen no-time een ware coureur in huis. Voor crashes hoeft u niet bang te zijn. Het dubbele voorwiel zorgt ervoor dat de driewieler extra stabiel is.  

Interessant artikel?