Zonnepanelen Vlissingen

Zonnepanelen Vlissingen

Zonnepanelen in Vlissingen zorgen voor een uitstekende opbrengst door het hoge aantal zonuren. Vlissingen telde in 2017 zelfs de meeste zonuren (1922) van Nederland. Denkt u erover om zonnepanelen op het dak te leggen? Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en werken ook in uw regio. Ze installeren zonnepanelen vaak al in een dag. Goed geregeld dus.

Zonnepanelen Check

Benieuwd hoe snel u in Vlissingen uw zonnepanelen terugverdient? Met de Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor u uit. Wij zorgen voor een schatting van het aantal zonnepanelen dat op uw dak past, hoeveel u kunt opwekken en wat uw prijs zou zijn bij huur of aanschaf.

Direct besparen in zonnig Vlissingen

Vlissingen scoort altijd hoog als het gaat om het aantal zonuren per jaar. En we weten dat die zonuren ervoor zorgen dat de opbrengst van uw zonnepanelen hoger is en u uw investering sneller terugverdient. Niet gek toch? Bij ons kunt u zonnepanelen kopen of huren.

Voordelen van het plaatsen van zonnepanelen:

  • Direct besparen op uw energierekening
  • Zonnepanelen als slimme investering
  • U draagt bij aan een schonere wereld

Meer over onze zonnepanelen

Zonnepanelen in Vlissingen huren kan ook

Het kan nog een stap te ver zijn om uw eigen panelen te kopen. Geen probleem. Dat begrijpen we en daar hebben we een oplossing voor: ook in Vlissingen kunt u zonnepanelen huren. In de huurprijs zitten de kosten voor het uitzoeken van de beste prijs-kwaliteitverhouding van het materiaal,  installatie, monitoring, reparatie én verzekering.

Meer over zonnepanelen huren

Btw terugvragen ingewikkeld? Wij hebben een oplossing.

Als particulier kunt u na aanschaf van zonnepanelen uw btw terugvragen bij de Belastingdienst. We begrijpen best dat dit ingewikkeld kan zijn. Daarom hebben we een oplossing: onze partner Alfa Accountants en Adviseurs helpt u kosteloos bij het indienen en begeleiden van uw btw-teruggave. Wel zo netjes.

Subsidie zonnepanelen Vlissingen

Of u subsidie voor zonnepanelen in Vlissingen kunt aanvragen, verschilt per situatie. Ook zijn de regelingen per jaar soms weer anders. Voor een actuele check kunt u terecht bij de energiesubsidiewijzer. Naast subsidies bestaan er trouwens ook gunstige leningen voor duurzame aanpassingen aan uw huis. Ook hierover vindt u meer informatie op de subsidiewijzer.

Naar de energiesubsidiewijzer

Direct besparen met dank aan de zon

Voor wie alles wil weten over zonnepanelen

Door te luisteren weten we dat u heel wat vragen heeft voordat u zonnepanelen aanschaft. Dat begrijpen we, neem gerust uw tijd. Wij helpen u alvast met onderstaande artikelen.

Interessant artikel?