Energieleverancier Rotterdam

Energieleverancier Rotterdam

Wij verzorgen energie door heel Nederland en zijn dus ook energieleverancier in Rotterdam. Maar dat niet alleen. Samen met de gemeente en haar 623.000 inwoners werken we mee aan het verduurzamen van de stad. Bijvoorbeeld door zonnepanelen op de Rotterdamse daken te leggen en slim om te gaan met restwarmte uit de haven. Bent u op zoek naar stroom en gas? Daar helpen we u natuurlijk graag mee. Altijd tegen een scherpe prijs.

Stel uw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Energie & Rotterdam

Energie & Rotterdam zijn met elkaar verbonden. Denk alleen al aan wat de grootste haven van Europa aan energie nodig heeft. Een stad als Rotterdam geeft energie, maar heeft ook energie nodig. En die verzorgen wij als energieleverancier graag. Of het nu stroom en gas voor uw appartement is of duurzame restwarmte uit de Rotterdamse haven.

Betrouwbare gasleverancier Rotterdam

Zoekt u een betrouwbare gasleverancier in Rotterdam? U zit goed met gas van Nuon. Ondanks dat we binnen één generatie af willen van fossiele brandstoffen, speelt gas op dit moment nog een grote rol bij het verwarmen van onze huizen. We gebruiken hiervoor zoveel mogelijk duurzame energiebronnen en verzorgen ook gas met CO2-reductie. Zo dragen we bij aan investeringen in duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland: een windproject uit India en een waterkrachtproject uit de Filipijnen.

Stroomleverancier Rotterdam

Bij iedereen in Nederland komt dezelfde stroom uit het stopcontact. Stroom is tenslotte stroom. Als stroomleverancier in Rotterdam leveren we natuurlijk ook groene stroom. U kiest zelf waar uw energie in Rotterdam vandaan komt.

Liever zelf stroom opwekken? Ook in Rotterdam kan dat heel goed: alleen of samen. Bekijk de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zelf uw energiebedrijf in Rotterdam kiezen

U kunt zelf kiezen voor een energiebedrijf in Rotterdam dat goed bij uw wensen past. Uw energie, uw keuze. In de energie die deze energiebedrijven verzorgen zit geen verschil, maar op andere aspecten onderscheiden ze zich juist wel. Let bij uw keuze voor een energiebedrijf in uw regio dan ook op kwaliteit van de klantenservice, duurzaamheid en prijs.

Meer weten? Bekijk de 5 tips bij uw keuze voor een nieuwe energieleverancier.

Duurzame energie Rotterdam

Bent u op zoek naar duurzame energie in Rotterdam? Natuurlijk leveren we ook groene energie in Rotterdam. Onze groene stroom komt uit energiebronnen die nooit opraken: wind, water en zon. Wij kiezen ervoor om zélf flink te investeren in de productie van groene stroom uit Nederland. Juist zo maken we Nederland duurzamer.

Rijden op Nederlandse wind

Elektrisch rijden is duurzamer dan het rijden op diesel of benzine. En daarnaast mag u er gerust op rekenen dat de stroom waarmee u uw auto oplaadt ook duurzaam is. Ook in Rotterdam vindt u onze laadpalen voor elektrische auto’s, waarmee u 100% duurzame windstroom uit Nederland laadt. Iedereen kan laden op onze laadpalen, zowel bewoners als bezoekers.

Met restwarmte Rotterdamse huizen verwarmen

Met stadsverwarming zorgen we ervoor dat restwarmte uit bijvoorbeeld de haven of afvalverwerking niet verdwijnt, maar dat we die gebruiken om uw huis te verwarmen. Zo zorgen we voor een enorme CO2-reductie. Slim geregeld toch? Gemeente Rotterdam heeft de ambitie om van Rotterdam een klimaatneutrale stad te maken in 2050. Daar is ook het warmtenetwerk hard voor nodig. Gelukkig behoren de warmtenetten in Rotterdam en Hoogvliet al jaren tot de duurzaamste van Nederland.

Uw energieleverancier in Rotterdam

Kiest u voor de goedkoopste energieleverancier in Rotterdam, de duurzaamste of de meest sympathieke? We begrijpen dat er heel wat te kiezen valt als u op zoek bent naar een energieleverancier in Rotterdam. Die keuze kan soms best ingewikkeld zijn. Als u een energiecontract afsluit bij ons zorgen we ervoor dat alles netjes geregeld wordt. Al 2 miljoen klanten gingen u voor. Bij ons zit u namelijk altijd goed.

Stel uw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Stadsverwarming bespaart CO₂

Stadsverwarming is een schonere vorm van verwarming. We gebruiken restwarmte om uw woning te verwarmen. Zo zorgen we voor een enorme CO₂-besparing.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?