Energieleverancier Amsterdam

Energieleverancier Amsterdam

Wij verzorgen energie door heel Nederland en zijn dus ook energieleverancier in Amsterdam. Maar dat niet alleen. Als energieleverancier met ons hoofdkantoor in Amsterdam voelen we ons nauw verbonden met de stad. Samen met de gemeente en haar 850.000 inwoners verduurzamen we Amsterdam. Bijvoorbeeld met zonnepanelen en stadswarmte. Bent u op zoek naar stroom en gas? Daar helpen we u natuurlijk graag mee. Altijd tegen een scherpe prijs.

Stel uw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Energie & Amsterdam

Energie & Amsterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een bruisende stad als Amsterdam geeft energie, maar heeft ook energie nodig. En die verzorgen wij als energieleverancier graag. Of het nu stroom en gas voor uw appartement is of duurzame energie voor de Johan Cruijff ArenA. Samen met de gemeente werken we bovendien hard aan CO2-reductie in de hoofdstad. Bijvoorbeeld door de energie die vrijkomt bij afvalverwerking te gebruiken om uw huis te verwarmen. Groen idee toch?

Betrouwbare gasleverancier Amsterdam

Zoekt u een betrouwbare gasleverancier in Amsterdam? U zit goed met gas van Nuon. Ondanks dat we in Amsterdam hard werken aan CO2-reductie, speelt gas nog een grote rol bij het verwarmen van onze huizen. Wel gebruiken we zoveel mogelijk duurzame energiebronnen en verzorgen we ook gas met CO2-reductie. Zo dragen we bij aan investeringen in duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland: een windproject uit India en een waterkrachtproject uit de Filipijnen.

Stroomleverancier Amsterdam

Bij iedereen in Nederland komt dezelfde stroom uit het stopcontact, welke leverancier u ook heeft. Stroom is tenslotte stroom. Toch kunt u wel kiezen hoe uw stroom is opgewekt. Als stroomleverancier in Amsterdam leveren we natuurlijk ook groene stroom. U kiest zelf waar uw energie in Amsterdam vandaan komt.

Liever zelf stroom opwekken? Ook in Amsterdam kan dat heel goed: alleen of samen. Bekijk de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zelf uw energiebedrijf in Amsterdam kiezen

U kunt zelf kiezen voor een energiebedrijf in Amsterdam dat goed bij uw wensen past. Uw energie, uw keuze. In de energie die deze energiebedrijven verzorgen zit geen verschil, maar op andere aspecten onderscheiden ze zich juist wel. Let bij uw keuze voor een energiebedrijf in uw regio dan ook op kwaliteit van de klantenservice, duurzaamheid en prijs.

Meer weten? Bekijk de 5 tips bij uw keuze voor een nieuwe energieleverancier.

Samen creëren we een duurzame stad

In een City Partnership werken we samen met Amsterdam om de stad te verduurzamen. De ambitie: 40% minder CO2-uitstoot in 2025. We ondersteunen Amsterdam bij het behalen van haar klimaatambities. Benieuwd hoe? Bekijk de verschillende duurzame projecten.

Duurzame energie Amsterdam

Amsterdam kiest voor een groene toekomst, dat zagen we ook tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Bent u op zoek naar duurzame energie in Amsterdam? Natuurlijk leveren we ook groene energie in Amsterdam. Onze groene stroom komt uit energiebronnen die nooit opraken: wind, water en zon. Wij kiezen ervoor om zélf flink te investeren in de productie van groene stroom uit Nederland. Juist zo maken we Nederland duurzamer.

Rijden op Nederlandse wind

Elektrisch rijden is duurzamer dan het rijden op diesel of benzine. En daarnaast mag u er gerust op rekenen dat de stroom waarmee u uw auto oplaadt ook duurzaam is. Bij ons laadt u in Amsterdam altijd met duurzame stroom van onze Nederlandse windmolens.

Met restwarmte Amsterdamse huizen verwarmen

Met stadsverwarming zorgen we ervoor dat restwarmte uit bijvoorbeeld de industrie niet verdwijnt, maar dat we die gebruiken om uw huis te verwarmen. Zo zorgen we voor een enorme CO2-besparing. Slim geregeld toch? Gemeente Amsterdam heeft de ambitie om het warmtenetwerk uit te breiden. In 2040 moeten 230.000 woningen zijn aangesloten. Zo werkt Amsterdam aan een schonere warmtevoorziening. Wij werken daaraan mee. Meer weten?

Meer over CO₂-reductie met stadswarmte in Amsterdam

Uw energieleverancier in Amsterdam

Kiest u voor de goedkoopste energieleverancier in Amsterdam, de duurzaamste of de meest sympathieke? We begrijpen dat er heel wat te kiezen valt als u op zoek bent naar een energieleverancier in Amsterdam. Die keuze kan soms best ingewikkeld zijn. Als u een energiecontract afsluit bij ons zorgen we ervoor dat alles netjes geregeld wordt. Al 2 miljoen klanten gingen u voor. Bij ons zit u namelijk altijd goed.

Stel uw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Stadsverwarming bespaart CO₂

Stadsverwarming is een schonere vorm van verwarming. We gebruiken restwarmte om uw woning te verwarmen. Zo zorgen we voor een enorme CO₂-besparing.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?