Zonnepanelen regio

We verzorgen ook zonnepanelen in uw regio

In heel Nederland verzorgen we zonnepanelen, dus ook in uw regio. Het maakt dus niet uit of u in de grote stad of juist een klein dorp woont. Samen met onze collega’s van Feenstra helpen we u met uw keuze voor de juiste zonnepanelen. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring en installeren zonnepanelen vaak al in een dag. Goed geregeld dus.

Zonnepanelen Check

Benieuwd hoe snel u uw zonnepanelen terugverdient in uw woonplaats? Met de Zonnepanelen Check rekenen we dat binnen 12 seconden voor u uit. Wij zorgen voor een schatting van het aantal zonnepanelen dat op uw dak past, hoeveel u kunt opwekken en wat uw prijs zou zijn bij zonnepanelen huren of kopen.

Doe de Zonnepanelen Check

Zonnepanelen in uw woonplaats of provincie

Woont u in een van onderstaande woonplaatsen of provincies? Bekijk dan direct hoe we het plaatsen van zonnepanelen in uw buurt verzorgen.

Staat uw woonplaats of provincie er niet tussen? Doe dan een Zonnepanelen Check.

Direct besparen op uw locatie

Sommige provincies scoren hoger als het gaat om het aantal zonuren per jaar dan andere. De kustprovincies zijn bijvoorbeeld extra gunstig als u zonnepanelen wilt laten plaatsen. Toch is heel Nederland geschikt voor het opwekken van zonne-energie. Er is namelijk voldoende zon en het is er niet te warm. Niet gek toch? Bij ons kunt u zonnepanelen kopen of huren.

Voordelen van het plaatsen van zonnepanelen:

  • Direct besparen op uw energierekening
  • Zonnepanelen als slimme investering
  • U draagt bij aan een schonere wereld

Meer over zonnepanelen van Nuon

Zonnepanelen huren kan ook

Het kan nog een stap te ver zijn om uw eigen panelen te kopen. Geen probleem. Dat begrijpen we en daar hebben we een oplossing voor: ook in uw regio kunt u zonnepanelen huren. In de huurprijs zitten de kosten voor het uitzoeken van de beste prijs-kwaliteitverhouding van het materiaal, installatie, monitoring, reparatie én verzekering.

Btw terugvragen ingewikkeld? Wij hebben een oplossing.

Als particulier kunt u na aanschaf van zonnepanelen uw btw terugvragen bij de Belastingdienst. We begrijpen best dat dit ingewikkeld kan zijn. Daarom hebben we een oplossing: onze partner Alfa Accountants en Adviseurs helpt u kosteloos bij het indienen en begeleiden van uw btw-teruggave. Wel zo netjes.

Subsidie zonnepanelen

Of u subsidie voor zonnepanelen in uw woonplaats kunt aanvragen, verschilt per situatie. Ook zijn de regelingen per jaar soms weer anders. Voor een actuele check kunt u terecht bij de energiesubsidiewijzer. Naast subsidies bestaan er trouwens ook gunstige leningen voor duurzame aanpassingen aan uw huis. Ook hierover vindt u meer informatie op de subsidiewijzer.

Naar de energiesubsidiewijzer

Direct besparen met dank aan de zon

Interessant artikel?