pv-panelen

Met pv-panelen wekt u uw eigen zonnestroom op

Op zoek naar pv-panelen (zonnepanelen) voor op uw dak? Lekker duurzaam, want u wekt er uw eigen groene zonnestroom mee op. Als u pv-panelen wilt kopen, kunt u bij ons kiezen uit 3 pakketten. Meer weten over pv-panelen, prijs en de mogelijkheden bij u thuis? Met onze Zonnepanelen Check weet u binnen 12 seconden meer.

Doe de Zonnepanelen Check

Daarom zijn pv-panelen een goed idee

  • Besparen op uw energierekening
  • De zon is een onuitputtelijke energiebron
  • Zonne-energie is schone energie

En wist u dat Nederland een ideaal land voor zonnepanelen is? Er is voldoende zon en het is er niet te warm. U kunt bij ons pv-panelen kopen of huren.

Pv-panelen, zonnepanelen of pv-zonnepanelen?

Vraagt u zich af: wat zijn pv-panelen? Is er een verschil tussen pv- en zonnepanelen? Goed om te weten: pv-panelen en zonnepanelen zijn hetzelfde product. Pv is een afkorting van de Engelse term ‘photovoltaic’. Zonder al te technisch te worden: zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Zulke zonnecellen noemen we ook wel pv-cellen. Daar gebruiken we dus ook weer de afkorting pv.

Onze pv-panelen: prijs per pakket met installatie

Wij verkopen pv-panelen per pakket. Dat is belangrijk om te weten als u nieuwsgierig bent naar de pv-panelenprijs. Onze kosten voor pv-panelen zijn inclusief alle benodigde materialen, volledige installatie tot en met de groepenkast én technische inspectie. Om u te helpen om inzicht te krijgen in de pv-panelenprijs bij u thuis, ziet u hieronder de prijs voor pv-panelen per pakket van 10.

Prijs pv-panelen

 

  Premium Power Excellent Power High Power
Type pv-paneel LG Solar 330 Wp Neon 2 Black AUO BenQ 320 Wp Full Black Trina Solar 295 Wp Full Black
Vermogen in Wattpiek 330 Wp 320 Wp 295 Wp
Verwachte opwek in eerste jaar 2.805 kWh 2.720 kWh 2.508 kWh
Nuon klantenprijs (per 10), incl. btw € 5.984 € 5.252 € 4.823

Pv-panelen helpen u flink besparen

Met 10 pv-panelen met een vermogen van 320 Wp, wekt u in uw eerste jaar al gauw 2.720 kWh op, schatten we zo in. Dat is al een flink deel van wat een gemiddeld huishouden aan stroom verbruikt (3.500 kWh per jaar). De pv-panelenopbrengst helpt u dus behoorlijk besparen op uw energierekening. En dat vinden we mooi om te zien.

Opbrengst pv-panelen:

opbrengst-10-zonnepanelen.png

Pv-panelen kopen? Begin met een check.

Pv-panelen kopen is sneller geregeld dan u denkt. De eerste stap? Met onze Zonnepanelen Check ontdekt u binnen 12 seconden of uw dak geschikt is en hoeveel pv-panelen u nodig heeft. Ook ziet u meteen welke kosten en opbrengsten u kunt verwachten.

Doe de Zonnepanelen Check

Onze aanbiedingen & acties

Bekijk welke aanbieding bij uw wensen past en stel direct uw energieproduct samen.

Interessant artikel?