prijs kWh

De kWh prijs. We begrijpen dat u wilt weten wat de prijs is van stroom.

We begrijpen dat u wilt weten wat de kWh prijs is. We vertellen u precies hoe de prijs per kWh tot stand komt. En adviseren u hoe u het beste de kWh prijs Nuon vergelijkt met de stroomprijs per kWh van andere leveranciers.

Vergelijk gerust de stroomprijs per kWh

Wilt u de stroomprijs per kWh vergelijken? Dan adviseren wij u naar alle kosten te kijken. Zodat u geen appels met peren vergelijkt. Gebruik voor de berekening uw werkelijke verbruik en bekijk de detailberekening. Want alleen als u alle kosten vergelijkt kunt u een juiste keuze maken.

  1. De leverancier berekent leveringskosten. De kWh stroomprijs is bij elke leverancier verschillend. Maar ook de prijs van vaste leveringskosten verschilt per leverancier.
  2. Naast leveringskosten betaalt u netbeheerkosten.
  3. En u betaalt overheidsheffingen en btw.

Vind en vergelijk de kWh prijs per product

Om een goede vergelijking te maken bij elke energieleverancier adviseren we te letten op de prijs, maar ook op klantervaringen en de service van het bedrijf.

Wij helpen u zo goed mogelijk energie te vergelijken. We geven u een energieadvies dat past bij uw huishouden. U krijgt een aanbod op maat en direct inzicht in uw kosten. Zodat u weet waar u aan toe bent. Beloofd

Bekijk en vergelijk de kWh prijs Nuon per product

De kWh prijs ziet u via de link 'prijsopbouw'.

Via bovenstaande button vindt u onze producten, Via de links 'meer informatie' en 'tarieven & prijsopbouw' ziet u een gedetailleerd prijsoverzicht. Hierin staan ook alle kosten die samen de kWh stroomprijs vormen. 

Zo maakt u makkelijk de juiste keuze.

Uw prijs per kWh vindt u in Mijn Nuon onder Mijn contract

In Mijn Nuon onder Mijn Contract ziet u precies welke stroomprijs u betaalt. Ook ziet u een gedetailleerd overzicht van de kosten. Zo weet u welke kosten ook belangrijk zijn voor het bepalen van de prijs per kWh. 

Bent u al klant? Kijk of uw contract nog bij u past

We leggen u uit hoe je een kWh berekent, hoeveel kWh een apparaat verbruikt en wat een kWh kost.

Interessant artikel?