Goedkoopste gasleverancier

Goedkoopste gasleverancier verandert voortdurend

Misschien teleurstellend, maar de goedkoopste gasleverancier bestaat eigenlijk niet. Prijzen en acties veranderen voortdurend en zijn ook afhankelijk van uw verbruik. Bij de ene goedkope gasleverancier bent u beter af bij hoog verbruik, bij de andere is het voordeliger als u weinig verbruikt. Ons advies: kies de gasleverancier die het beste bij uw wensen past.

Stel uw energieproduct samen

Goedkope gasleverancier zoeken via prijsvergelijkers

We weten dat veel mensen op zoek gaan naar de goedkoopste gasleverancier via een online prijsvergelijker. Daar kunt u energieleveranciers vergelijken en zien welke op dat moment de goedkoopste energieleverancier is. Tips voor het gebruik van prijsvergelijkers voor het vinden van een goedkope gasleverancier:

  • Zoek een onafhankelijke prijsvergelijker
  • Reken met uw werkelijke verbruik
  • Vergelijk ook de contractvoorwaarden en kleine lettertjes

Meer tips om prijzen te vergelijken

Kiest u de goedkoopste gasleverancier of de beste?

Net als dat de goedkoopste gasleverancier niet bestaat, is er ook niet één beste gasleverancier. Wie van de gasleveranciers de goedkoopste is, is afhankelijk van het moment dat u een nieuw contract afsluit en ook van uw verbruik. Of een gasleverancier de beste is, hangt af van wat u persoonlijk belangrijk vindt. Het gas waarmee u uw huis verwarmt en uw eten kookt, is namelijk bij elke leverancier hetzelfde. Als u wilt dat uw goedkope gasleverancier ook een goede leverancier is, kunt u letten op:

  • Kwaliteit klantenservice
  • Visie op duurzaamheid
  • Verborgen kosten

Bekijk onze tips bij het kiezen van een gasleverancier

Gewoon gas of gas met CO2-compensatie? Kies wat bij u past.

Bij ons kunt u kiezen voor gewoon gas, maar ook voor gas met CO2-compensatie. Dat kan niet bij elke goedkope gasleverancier, maar we begrijpen dat u het wel belangrijk vindt dat uw gasleverancier nadenkt over een schonere oplossingen. Wij compenseren uw CO2-uitstoot dan met het inkopen van certificaten volgens het zogeheten Certified Emission Reductions-systeem. Deze certificaten zijn gecontroleerd en goedgekeurd door de Verenigde Naties (UNFCCC). Zo dragen we bij aan investeringen in duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland: een windproject uit India en een waterkrachtproject uit de Filipijnen.

Bij ons bent u verzekerd van een goede prijs

We kunnen niet beloven dat wij voor elk huishouden de goedkoopste gasleverancier zijn, maar wel dat u een goede prijs betaalt als u voor ons kiest. En dan zorgen we ook voor u, daar kunt u van op aan. Wilt u direct gas en/of stroom van Nuon aanvragen? Groen of grijs? U krijgt bij ons een goed advies en alle keuze.

Stel zelf uw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Onze aanbiedingen & acties

Bekijk welke aanbieding bij uw wensen past en stel direct uw energieproduct samen.

Binnen één generatie fossielvrij

Als klant van Nuon wordt u elke dag een beetje 'groener'. Daar hoeft u niets voor te doen. Wij werken hard aan duurzame oplossingen zodat we binnen één generatie 100% vrij van fossiele brandstof zijn.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?