gas water licht

Gas, water, licht nodig? Dat regelt u zo.

Zonder gas, water, licht komt u thuis niet ver. Het is wel zo prettig als de warme douche waar u ’s ochtends onder stapt en de stroom waarmee u uw telefoon oplaadt gewoon vanzelfsprekend zijn. Gelukkig is gas, water en licht aansluiten zo geregeld.

Stel uw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Gas, water, licht aansluiten

Gaat u verhuizen of samenwonen en wilt u gas, water en licht aansluiten? Water kunnen we helaas niet voor u verzorgen, maar gas en licht wel. Of liever gezegd: energie. Dit kan bijvoorbeeld ook stadswarmte of zonne-energie zijn. Wat heeft u nodig? Gas en/of stroom? Bij ons stelt u heel eenvoudig uw eigen energieproduct samen. Of wilt u liever Zonnepanelen? Wij helpen u graag. 

Het aansluiten van gas en stroom is zo geregeld. Zodra u een nieuw energiecontract aanvraagt of uw nieuwe adres aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat de lichten straks branden in uw nieuwe huis. En het water? Dat regelt u heel eenvoudig bij het waterbedrijf in uw regio.

Klantvraag: hoe kan ik aanbieders van gas, water, licht vergelijken?

We begrijpen dat u verschillende aanbieders van gas, water, licht wilt vergelijken zodat u een goede keuze kunt maken. Als u begint met gas, water, licht te vergelijken is het goed om te weten dat u weinig te kiezen heeft als het gaat om water. Per regio is er namelijk een waterbedrijf dat de wateraansluitingen in die regio verzorgt. Het vergelijken van meerdere waterbedrijven kan dus niet. Qua energie is er juist heel wat te kiezen. Het aanbod is soms zelfs overweldigend, dat weten we. Wij helpen u hier graag bij. Bent u bezig aanbieders van gas en stroom te vergelijken? Let dan niet alleen op prijs, maar ook op de voorwaarden en de kwaliteit van de service. Meer weten? Bekijk de 5 tips waarop u kunt letten bij uw keuze voor een nieuwe energieleverancier.

Gas, water, licht regelen bij nieuwbouw

Verhuist u naar een gloednieuw huis? En heeft u dat zelf laten bouwen? Dan kan het zijn dat er nog wel nieuwe aansluitingen moeten komen voor gas, water en licht. In de meeste gevallen zijn de basisaansluitingen op gas, water en licht al geregeld door de aannemer of projectontwikkelaar. Dit is wel zo prettig. Zelf kiest u voor een nieuwe energieleverancier die bij uw wensen past.

Meer over gas, water, licht in een nieuw huis

Gas, water, licht afsluiten

Niet in alle gevallen kunt of wilt u uw huidige energiecontract meeverhuizen of overstappen naar een andere energieleverancier. Bijvoorbeeld als u in het buitenland gaat wonen of wanneer u tijdelijk geen eigen adres heeft. In deze gevallen kunt u uw gas, water en licht helemaal afsluiten.

Wanneer u uw gas, water en licht afsluit is het wel belangrijk dat u dan geen contractverplichting meer heeft bij een energieleverancier. Stel: u heeft net een 3-jarig energiecontract afgesloten. Na 1 jaar wilt u dat contract al stopzetten. Dan kan het zijn dat u een opzegboete moet betalen.

Wilt u alleen overstappen naar een andere energieleverancier? Dan is het trouwens niet nodig om uw huidige energiecontract op te zeggen. Uw nieuwe energieleverancier regelt namelijk uw overstap.

Energie aanvragen

Wilt u gas en licht aanvragen of naar ons overstappen? Dit is zo geregeld. 

Energie aanvragen

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?