gas water licht nieuw huis

Zo regelt u gas, water, licht voor een nieuw huis

Gefeliciteerd met uw nieuwe huis. Een warme douche is toch wel het minste dat u mag verwachten als u thuiskomt. Gelukkig is gas, water, licht afsluiten voor een nieuw huis zo geregeld. Goed om te weten: u stelt bij ons zelf uw energieproduct samen en maakt het zo groen als u zelf wilt.

Stel uw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

Gas, water, licht afsluiten in uw nieuwe huis

Of u nu uw eerste huis heeft gekocht of gaat samenwonen: we begrijpen dat u wilt verhuizen zonder veel na te denken over uw gas, water en licht. Mooi, want wij zorgen er graag voor dat uw energie geregeld is. Wilt u gas en licht aanvragen voor een nieuw huis? Gaat het om uw eerste energiecontract of wilt u uw huidige energiecontract meeverhuizen naar uw nieuwe adres? Wij maken het heel eenvoudig voor u. Bij ons stelt u binnen 3 stappen uw eigen energieproduct samen en kiest u zelf hoe duurzaam uw energie is. Daar kunt u van op aan.

Klantvraag: kan ik bij jullie ook mijn wateraansluiting regelen?

Nee, helaas. Al geven we toe dat het voor u wel makkelijk zou zijn. Gelukkig is het aanvragen van water ook zo geregeld. Per regio is er een waterbedrijf dat de wateraansluitingen in die regio verzorgt. U kunt dus niet kiezen, maar u geeft gewoon uw nieuwe adres door aan het waterbedrijf in uw regio. Simpel toch? Weet u niet welk waterbedrijf er in uw regio verantwoordelijk is? Op deze kaart van kraanwater.nu ziet u snel wie de drinkwatervoorziening op uw adres regelt. Ook ziet u meteen hoe u dit waterbedrijf kunt bereiken.

Gas, water, licht aansluiten bij nieuwbouw

Verhuist u naar een gloednieuw huis dat u heeft laten bouwen? Dan kan het zijn dat er nog aansluitingen moeten komen voor gas, water en licht. In de meeste gevallen regelt de aannemer of projectontwikkelaar die basisaansluitingen op gas, water en licht. Zelf kiest u een nieuwe energieleverancier die bij uw wensen past. Mocht u de aansluitingen toch zelf moeten regelen dan doet u dat bij de netbeheerder en het waterbedrijf in uw regio. Tip: op mijnaansluiting.nl regelt u het in één keer.

Energie aanvragen

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?