Gas water licht huurwoning

Gas, water, licht aanvragen voor uw huurwoning

Gas, water en licht aanvragen voor uw huurwoning? Als uw huurprijs ‘inclusief’ is, heeft uw huisbaas dit gelukkig al geregeld. Als de woning exclusief gas, water, licht verhuurd wordt en u zelf een energieleverancier mag kiezen, dan helpen we u graag.

Stel uw energieproduct samen

Bekijk onze energie-acties

De waterleverancier in uw regio

Goed om te weten: u kunt uw waterleverancier niet zelf kiezen. Per regio is er één waterbedrijf dat het water verzorgt. Het enige dat u hoeft te doen is het doorgeven van uw verhuisdatum aan uw (nieuwe) waterleverancier. Vaak kan dit al 2 maanden voordat u verhuist. Weet u niet welk bedrijf u moet hebben? Bekijk het op drinkwaterplatform.nl.

Gas, water, licht voor uw huurwoning verhuizen

Wilt u gas, water, licht voor uw huurwoning verhuizen? Bij een verhuizing naar een ander adres, verhuist uw energiecontract gewoon met u mee. Een nieuw energiecontract afsluiten voor uw nieuwe huurwoning is dan niet nodig. Zo’n contract is namelijk persoonsgebonden en niet gebonden aan uw adres. Als u uw nieuwe adres aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat de lichten er straks branden. Lekker toch?

Ja, ik wil mijn energiecontract verhuizen

Klantvraag: hoe kies ik een energieleverancier voor mijn huurwoning?

Bij het zoeken naar gas, water, licht voor uw huurwoning staat u voor een aantal keuzes. Hoe kiest u de energieleverancier die bij u past? Als u een energieleverancier gaat kiezen is het best handig als u weet waar u op moet letten. Voor de helderheid: de energie die we verzorgen is bij elke leverancier dezelfde. Als u dus wilt weten welke energieleverancier voor u de beste is, kijkt u naar andere aspecten. Bijvoorbeeld de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de leverancier.

Meer weten? Bekijk de 5 tips bij uw keuze voor een nieuwe energieleverancier.

Een nieuw energiecontract voor uw huurwoning

Wilt u een nieuw contract voor het gas en licht in uw huurwoning bij ons aanvragen? De aanvraag van een nieuw energiecontract is zo geregeld. Zodra u uw nieuwe adres aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat alles netjes in orde komt. Al 2 miljoen klanten gingen u voor. Bij ons zit u namelijk altijd goed.

Kies uw energieproduct

Bekijk onze energie-acties

Wat is groene stroom?

Groene stroom is vooral een kwestie van keuzes maken. We kiezen voor groene stroom die wij zelf in Nederland opwekken. Bijvoorbeeld met zonne-energie of windenergie.

Meer weten over energie?

Interessant artikel?