Alleen de beste zonnepanelen horen op uw dak

Op zoek naar de beste zonnepanelen? Wij raden u aan om bij zonnepanelen voor de beste koop te kiezen. Dat betekent volgens ons: kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij bieden 3 verschillende pakketten zodat u de keuze heeft. Alle pakketten zonnepanelen zijn van uitstekende kwaliteit. En niet alleen de panelen zijn goed, ook de omvormer en het overige materiaal.

Wat zijn de beste zonnepanelen?

Bent u op zoek naar de beste zonnepanelen? Let dan in ieder geval op de volgende aspecten:

Wij zoeken voor u naar de beste zonnepanelen

We begrijpen uw zoektocht naar de beste zonnepanelen ingewikkeld kan zijn. Er zijn zoveel merken, soorten en testen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want: wat zijn de beste zonnepanelen? En beslist u op basis van prijs of de kwaliteit van het materiaal? Wij maakten alvast wat keuzes voor u. Als u bij ons zonnepanelen koopt, hebben we 3 pakketten waar u uit kunt kiezen, allen van uitstekende kwaliteit. Als u zonnepanelen huurt, krijgt u het High Power pakket.

 Premium Power Excellent PowerHigh Power
Type paneel LG Solar 330 Wp Neon 2 Black AUO BenQ 320 Wp Full Black Trina Solar 295 Wp Full Black
Vermogen in Wattpiek per zonnepaneel 330 Wp 320 Wp 295 Wp
Verwachte opwek eerste jaar met 10 zonnepanelen 2.805 kWh 2.720 kWh 2.508 kWh
Nuon klantenprijs (per 10), incl. btw € 5.984 € 5.252 € 4.823

We zorgen voor certificering van onze monteurs

Ook qua installatie gaan we voor het beste. Wij werken alleen met installateurs met VCA-certificering. Dat betekent dat onze collega’s van Feenstra op een veilige, verantwoorde en professionele manier werken. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring met het plaatsen van de beste zonnepanelen, waardoor ze voor elke uitdaging een oplossing hebben.

De beste zonnepanelen winnen prijzen

LG Solar kreeg de volgende awards:

  • Intersolar Award 2015 voor unieke Cello-technologie
  • Intersolar Award 2013 in de categorie ‘Outstanding Performance’

De LG zonnepanelen hebben 25 jaar garantie.

Wij helpen u graag met uw keuze

Om te bepalen wat voor u de beste zonnepanelen zijn, maken we voor elke situatie een berekening op maat. Met de Zonnepanelen Check weet u binnen 12 seconden wat u nodig heeft. Via deze geautomatiseerde check zorgen we voor een schatting van het aantal zonnepanelen dat op uw dak past, hoeveel u kunt opwekken en wat uw prijs zou zijn bij huur of koop. U kunt meteen de geschatte opbrengst en terugverdientijd per type zonnepaneel checken. Zo helpen we u met uw keuze voor de beste zonnepanelen voor uw dak.

Doe de Zonnepanelen Check

5 redenen om te kiezen voor zonnepanelen

Wilt u besparen op energiekosten? Zelf opwekken is dé trend. De meeste Nederlanders kiezen voor zonnepanelen. Vijf redenen waarom eigen opwek met zonnepanelen zo populair is.

Zonnepanelen schoonmaken: tips & tricks

Veel mensen denken dat je zonnepanelen elk jaar moet (laten) schoonmaken. Wij raden dat niet aan: een flinke regenbui doet vaak al wonderen. Wilt u toch uw zonnepanelen reinigen omdat er bijvoorbeeld vogelpoep op zit? Dan kunt u dat gewoon zelf doen met lauw water en een spons.

Voor wie alles wil weten over zonnepanelen

Door te luisteren weten we dat u heel wat vragen heeft voordat u zonnepanelen aanschaft. Dat begrijpen we, neem gerust uw tijd. Wij helpen u alvast met onderstaande artikelen. 

Interessant artikel?