Beste zonnepanelen

Alleen de beste zonnepanelen horen op uw dak

Wij raden u aan om bij zonnepanelen voor de beste koop te kiezen. Dat betekent volgens ons: kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij bieden 3 verschillende pakketten zodat u de keuze heeft. Alle pakketten zonnepanelen zijn van uitstekende kwaliteit. En niet alleen de panelen zijn goed, ook de omvormer en het overige materiaal.

Wat zijn de beste zonnepanelen?

Bent u op zoek naar de beste zonnepanelen? Let dan in ieder geval op de volgende aspecten:

Wij zoeken voor u naar de beste zonnepanelen

We begrijpen uw zoektocht naar de beste zonnepanelen ingewikkeld kan zijn. Er zijn zoveel merken, soorten en testen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Want: wat zijn de beste zonnepanelen? En beslist u op basis van prijs of de kwaliteit van het materiaal? Wij maakten alvast wat keuzes voor u. Als u bij ons zonnepanelen koopt, hebben we 3 pakketten waar u uit kunt kiezen, allen van uitstekende kwaliteit. Als u zonnepanelen huurt, krijgt u het high power pakket.

 High PowerExcellent PowerPremium Power 
Type paneel TaleSun TP660M AUO BenQ Sunvivo PM060MB2 LG Solar NeON2
Vermogen in Wattpiek
per zonnepaneel
275 Wp 300 Wp 315 Wp
Garantie panelen 10 jaar 15 jaar 15 jaar
Verwachte levensduur Minstens 25-30 jaar Minstens 25-30 jaar Minstens 25-30 jaar
Verwachte opwek
eerste jaar
2.338 kWh 2.550 kWh 2.678 kWh
Nuon klantenprijs,
incl. btw
€ 4.447 € 4.987

€ 5.667

We zorgen voor certificering van onze monteurs

Ook qua installatie gaan we voor het beste. Wij werken alleen met installateurs met VCA-certificering. Dat betekent dat onze collega’s van Feenstra op een veilige, verantwoorde en professionele manier werken. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring met het plaatsen van de beste zonnepanelen, waardoor ze voor elke uitdaging een oplossing hebben.

De beste zonnepanelen winnen prijzen

Niet alleen wij vinden dat we goede zonnepanelen verkopen. Het type in ons Premium Power pakket, de LG Solar neON2 is een echte winnaar.

Awards LG Solar neON2

  • Intersolar Award 2015 voor unieke Cello-technologie
  • Intersolar Award 2013 in de categorie ‘Outstanding Performance’

De LG panelen hebben 15 jaar garantie.

Wij helpen u graag met uw keuze

Om te bepalen wat voor u de beste zonnepanelen zijn, maken we voor elke situatie een berekening op maat. Met de Zonnepanelen Check weet u binnen 12 seconden wat u nodig heeft. Via deze geautomatiseerde check zorgen we voor een schatting van het aantal zonnepanelen dat op uw dak past, hoeveel u kunt opwekken en wat uw prijs zou zijn bij huur of koop. U kunt meteen de geschatte opbrengst en terugverdientijd per type zonnepaneel checken. Zo helpen we u met uw keuze voor de beste zonnepanelen voor uw dak.

Doe de Zonnepanelen Check

5 redenen om te kiezen voor zonnepanelen

Wilt u besparen op energiekosten? Zelf opwekken is dé trend. De meeste Nederlanders kiezen voor zonnepanelen. Vijf redenen waarom eigen opwek met zonnepanelen zo populair is.

Zonnepanelen schoonmaken: tips & tricks

Veel mensen denken dat je zonnepanelen elk jaar moet (laten) schoonmaken. Wij raden dat niet aan: een flinke regenbui doet vaak al wonderen. Wilt u toch uw zonnepanelen reinigen omdat er bijvoorbeeld vogelpoep op zit? Dan kunt u dat gewoon zelf doen met lauw, gedestilleerd water en een spons.

Voor wie alles wil weten over zonnepanelen

Door te luisteren weten we dat u heel wat vragen heeft voordat u zonnepanelen aanschaft. Dat begrijpen we, neem gerust uw tijd. Wij helpen u alvast met onderstaande artikelen. 

Interessant artikel?