Nuon verandert naam in Vattenfall

We zijn al bijna tien jaar onderdeel van Vattenfall. Een mooi moment om, net als in de andere landen waar we actief zijn, de naam Vattenfall te gaan voeren. Dat lijkt misschien een grote verandering, maar het is eigenlijk heel natuurlijk. En voor u verandert er niets. Bij ons is en blijft uw zakelijke energie altijd goed geregeld.

Waarom verandert de naam Nuon?

Wij hebben als doel om binnen één generatie fossielvrij leven mogelijk te maken. En onder één naam, het sterke merk Vattenfall, hebben we meer impact op Europees niveau. Zo zetten we nog grotere stappen om onze ambitie waar te maken.

Koploper in de energietransitie

Binnen één generatie fossielvrij: daar gaan we voor. Om dit te bereiken investeren we zelf veel in de opwek van duurzame energie, zoals wind- en zonneparken.

Vattenfall betekent 'waterval' in het Zweeds

Leuk om te weten

Vattenfall betekent waterval in het Zweeds.

Wat verandert er voor u?

Voor u verandert er helemaal niets. Onze naamsverandering betekent namelijk niet dat wij veranderen. We blijven uw partner in energie.

Bent u klant bij ons? Dan blijven uw contract, onze algemene voorwaarden en rekeningnummers ongewijzigd. En u krijgt van ons gewoon uw zakelijke energie en de service die u van ons gewend bent. Veranderen er wel zaken die belangrijk zijn voor u of uw bedrijf? Dan zorgen we dat u dat direct van ons hoort.

Op termijn nemen we de naam van ons moederbedrijf Vattenfall aan. Natuurlijk doet afscheid nemen van de naam Nuon en ons vertrouwde logo ook een beetje pijn. Dus dat doen we geleidelijk, zodat u daar rustig aan kunt wennen. In 2019 starten we met het communiceren van de naam Vattenfall. Eerst nog in combinatie met het Nuon-merk, pas later gaan we helemaal over.

Samen gaan we op weg naar een mooie, duurzame toekomst. Voor ons, en voor onze kinderen.

Cindy Kroon
Vice President Customers & Solutions regio NL/UK

Uw zakelijke energiepartner, dat blijven we

Heeft u nog specifieke vragen aan ons? Die beantwoorden wij graag voor u. U kunt altijd contact met ons opnemen. Kijk op onze contactpagina of, als u klant bij ons bent, stel uw vraag dan aan uw vaste contactpersoon.