Volg de ontwikkeling van de energieprijzen

De energiemarkt is altijd in beweging. Daarom is het belangrijk om de markt scherp in de gaten te houden. Want als u goed op de hoogte bent, kunt u slimme inkoopbeslissingen nemen en zo op de kosten besparen. Omdat we begrijpen dat u niet constant tijd heeft om de laatste prijsontwikkelingen van energie bij te houden, hebben we handige oplossingen die u daarbij kunnen helpen.

Hoe experts u kunnen helpen bij uw energie-inkoop

Onze energiespecialisten van de Markt Expertise Desk houden de energiemarkt voortdurend in de gaten en weten altijd wat de laatste ontwikkelingen zijn. Met die kennis en ervaring kunnen ze u helpen bij:

  • achtergrond en productuitleg bij de energiemarkt, denk aan video’s, e-books en artikelen
  • het bepalen van een slimme energie-inkoop, door samen met u een passende inkoopstrategie te bepalen
  • begeleiding bij het in- en verkopen van energie via ons speciale online handelsplatform

Persoonlijk advies van de Markt Expertise Desk

Markt Expertise Desk

MarktRapport 3 t/m 9 oktober

Korte piek in de energieprijzen door OPEC-uitspraak

"Afgelopen week besloten de OPEC-landen om de olieproductie te beperken. Hierdoor steeg de Brentolieprijs, en daarmee de energieprijzen."

MarktRapport week 40

Bekijk de editie van week 39

MarktAnalyse september

Uitkomst OPEC eind september belangrijk voor energie-inkopers

"Eind september bestaat de kans dat de OPEC de olieproductie wil beperken, wat mogelijk flinke schommelingen in de olieprijs tot gevolg heeft."

MarktAnalyse september

Bekijk de video van juni

Automatisch onze marktupdates ontvangen?

Met het MarktRapport krijgt u wekelijks inzicht in de elektriciteits- en gasmarkt en hoe het weer en de prijzen van olie, kolen en CO2–rechten hierop van invloed zijn geweest. In de maandelijkse MarktAnalyse video praat Energiemarktanalist Daan Terpstra u in twee minuten bij over de belangrijkste ontwikkelingen op de energiemarkt.

Meld u gratis aan voor de marktupdates per e-mail.

Contact met een expert?

Onze energiespecialisten van de Markt Expertise Desk helpen u graag bij uw al vragen over uw energie-inkoop. U kunt ons bellen op 088 098 56 50 van 8:30 tot 18:00 uur.