Slim met energie

Wie slim omgaat met energie bespaart tijd en kosten. Daarom helpen wij u graag om energie net even anders te bekijken. Laat u inspireren door onze artikelen, video's en verhalen van klanten.

Hoe kan mijn bedrijf slimmer omgaan met energie?

Besparen op uw energiekosten

Energiekosten besparen is vaak makkelijker dan u denkt. Bijvoorbeeld door uw administratie efficiënter in te richten of door slimmer in te kopen. Wij vertellen u er graag meer over.

Lees alles over besparen

Duurzaam ondernemen

Besparen en tegelijk uw bedrijfsvoering verduurzamen met zonnepanelen? Of een elektrisch wagenpark op Nederlandse windenergie? Voor elk bedrijf is er een duurzame oplossing.

Alles over duurzaam ondernemen

De laatste marktontwikkelingen

Als u weet welke ontwikkelingen gevolgen hebben voor de prijzen van de energiemarkt, kunt u slimmer inkopen. Daarom houden wij u op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Volg de marktontwikkelingen

Praktijkverhalen Volkshuisvesting Arnhem

Inspiratie voor uw eigen bedrijf

Wij begrijpen dat elke ondernemer verschilt en daarom ook anders omgaat met energie. Want niet alleen verbruikt de een meer dan de ander, ook heeft ieder bedrijf andere wensen. Bijvoorbeeld als het gaat om duurzaam ondernemen of uw administratie.

Wij helpen u graag een passende energieoplossing te vinden. Doe alvast inspiratie op voor uw bedrijf en lees hoe u zakelijke energie kunt vergelijken en zo kosten kunt besparen. Of bijvoorbeeld over de kosten- en tijdsbesparing bij Volkshuisvesting Arnhem door het installeren van slimme meters.

Lees onze achtergrondartikelen

Inzicht in de energiemarkt

De energiemarkt kan soms best ingewikkeld lijken. Maar wanneer u begrijpt hoe de markt werkt, kan dit helpen bij het bepalen van uw inkoopstrategie.

Daarom helpen wij graag met handige video’s en artikelen. Bijvoorbeeld over hoe de prijzen van de energiemarkt zijn opgebouwd en hoe u uw inkoopstrategie kunt bepalen.

Krijg meer inzicht in de energiemarkt

Inzicht in de energiemarkt

Masterclasses

Wilt u meer weten over de energiemarkt zodat u optimaal kunt inkopen? Of u laten bijpraten over de mogelijkheden en uitdagingen op het gebied van duurzaamheid? Meerdere keren per jaar organiseren wij gratis masterclasses op ons kantoor in Amsterdam. Deze zijn voor iedereen die zijn of haar kennis van energie wil vergroten.

Lees meer en meld u aan