Mensen klappen voor een vrouw in een zaal

We geven u graag een seintje

Luisteren geeft energie. Door te luisteren, leren we van u. Zo begrijpen wij dat u als ondernemer graag op de hoogte blijft van prijsdalingen op de energiemarkt, maar dat u daar niet dagelijks mee bezig kunt zijn. Daarom geven wij u een seintje als u uw contractprijs kunt verlagen.

Een seintje als de energieprijzen dalen

We weten dat u als ondernemer graag de zekerheid van een vaste energieprijs heeft. Als de prijzen op de energiemarkt dalen, wilt u daar graag van profiteren. Dat begrijpen wij en daarom geven we u een seintje als die mogelijkheid er voor u is. We nemen contact met u op, zodat u uw contractprijs direct kunt verlagen.

Zekerheid over uw energieprijs en toch profiteren van prijsdalingen

Als de prijzen dalen, geven wij u een seintje. Zo verlengt u uw contract direct tegen een lagere prijs. Goed geregeld, toch?

Een seintje bij nieuwe ontwikkelingen op de energiemarkt

Als u een nieuw energiecontract wilt afsluiten, is strategische kennis van de markt belangrijk. Wij weten precies wat er speelt op de energiemarkt en delen onze kennis graag met u.

Elke week geven we u met een e-mail een seintje dat het MarktRapport voor u klaar staat. Daarin ziet u in één oogopslag wat de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt zijn. Ook praat onze marktexpert Tobias Frankema u iedere maand bij met de MarktAnalyse video. Zo weet u in twee minuten wat er op de energiemarkt speelt en waar u bij de inkoop van energie uw voordeel mee doet.

Meld u aan voor het MarktRapport en de MarktAnalyse

We sturen u elke week een mailtje en elke maand een video, zodat u gelijk op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen op de energiemarkt.

Meld u aan

Een seintje bij nieuwe ontwikkelingen op de energiemarkt

Interessant artikel?