Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen doorgeven

Het is belangrijk dat uw bedrijfsgegevens bij ons kloppen. Gaat u verhuizen, verandert uw IBAN of zijn er andere administratieve wijzigingen die u aan ons wilt doorgeven? Laat het ons dan snel weten. Dan zorgen wij ervoor dat we u altijd met de juiste gegevens benaderen.

Hoe geeft u een wijziging aan ons door?

  1. Klik op de link van het formulier bij de wijziging die u aan ons wilt doorgeven. U komt terecht op de website van onze partner DocuSign (eu.docusign.net).
  2. Vul het formulier volledig in en plaats uw digitale handtekening.
  3. U ontvangt een bevestiging van uw wijziging per e-mail en we zorgen dat we uw gegevens zo snel mogelijk aanpassen in onze systemen.
Wijzigingen doorgeven via DocuSign

Een verandering in uw bedrijfssituatie of verhuizing? Laat het ons weten

Als uw bedrijf of één van uw vestigingen gaat verhuizen of als u te maken krijgt met een fusie of overname, dan geeft u uw nieuwe gegevens eenvoudig aan ons door via onze wijzigingsformulieren.

Uw bedrijf of één van uw vestigingen gaat verhuizen

De nieuwe aansluitings- en leveringsgegevens geeft u makkelijk aan ons door via het wijzigingsformulier Verhuizing (via onze partner DocuSign).

Een ander bedrijf neemt uw energiecontract over

De wijzigingen in bedrijfs- en contactgegevens geeft u aan ons door via het wijzigingsformulier Overname energiecontract (via onze partner DocuSign). Maakt u gebruik van ons handelsplatform? Dan hebben we extra informatie van u nodig. Geef in dat geval uw wijzigingen graag door via het Wijzigingsformulier Overname energiecontract - handelsplatform (via onze partner DocuSign).

Uw bedrijf gaat fuseren met een ander bedrijf

Via het wijzigingsformulier Fusie (via onze partner DocuSign) geeft u eenvoudig uw nieuwe bedrijfs- en contactgegevens aan ons door.

Kunnen we u verder helpen?

Als u wilt, helpen we u bij het invullen van het wijzigingsformulier. U bereikt ons op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur.

Een nieuwe IBAN of een andere administratieve wijziging? Geef het snel door

Een administratieve wijziging, zoals een verandering in uw gegevens bij de Kamer van Koophandel, een nieuw e-mailadres of een wijziging van uw IBAN, geeft u eenvoudig aan ons door via onze speciale wijzigingsformulieren. Als u iemand wilt machtigen voor het opvragen en/of wijzigen van uw gegevens, laat het ons dan weten via het machtigingsformulier.

Verandering in uw gegevens bij de Kamer van Koophandel

Is er iets veranderd in uw KvK-inschrijving? Geef dat dan graag even aan ons door via het wijzigingsformulier Kamer van Koophandel (via onze partner DocuSign). Maakt u gebruik van ons handelsplatform? Dan hebben we extra informatie van u nodig. Geef in dat geval uw wijzigingen graag door via het wijzigingsformulier Kamer van Koophandel  - handelsplatform (via onze partner DocuSign).

U heeft een nieuw IBAN voor in- en/of uitgaande betalingen

Met het wijzigingsformulier IBAN incasso/excasso (via onze partner DocuSign) geeft u ons uw nieuwe betalingsgegevens door.

U heeft een nieuwe meter voor uw elektriciteits- of gasaansluiting

Heeft uw netbeheerder een zwaardere of lichtere meter voor elektriciteit of gas in uw bedrijf geïnstalleerd? Geef de nieuwe EAN-code dan graag aan ons door via het wijzigingsformulier Nieuwe aansluiting (via onze partner DocuSign).

U wilt iemand anders toestemming geven voor het regelen van uw energiezaken

Het is mogelijk om iemand te machtigen voor het opvragen en wijzigen van uw energiegegevens*. Met het machtigingsformulier (via onze partner DocuSign) geeft u aan ons door wie officieel contactpersoon wordt voor uw energie-aansluiting(en).

* Het gaat hoofdzakelijk om persoonsgegevens, financiële gegevens, verbruiksgegevens en contractgegevens.