Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen doorgeven

Het is belangrijk dat uw bedrijfsgegevens bij ons kloppen. Gaat u verhuizen, verandert uw IBAN of zijn er andere administratieve wijzigingen die u aan ons wilt doorgeven? Laat het ons dan snel weten. Dan zorgen wij ervoor dat we u altijd met de juiste gegevens benaderen.

Geef uw wijzigingen door in drie stappen

  1. Klik op de link van het formulier behorend bij de wijziging die u aan ons wilt doorgeven. U komt terecht op de website van onze partner DocuSign (eu.docusign.net).
  2. Vul het formulier volledig in en plaats direct uw digitale handtekening.
  3. U ontvangt een bevestiging van uw wijziging per e-mail en wij zorgen dat we uw gegevens zo snel mogelijk aanpassen in onze systemen.
Wijzigingen doorgeven via DocuSign

Verandering in uw bedrijfssituatie

Als uw bedrijf of één van uw vestigingen gaat verhuizen of als u te maken krijgt met een fusie of overname, dan geeft u uw nieuwe gegevens eenvoudig aan ons door via onze wijzigingsformulieren.

Uw bedrijf of één van uw vestigingen gaat verhuizen

De nieuwe aansluitings- en leveringsgegevens geeft u makkelijk aan ons door via het wijzigingsformulier Verhuizing (via onze partner DocuSign).

Een ander bedrijf neemt uw energiecontract over

De wijzigingen in bedrijfs- en contactgegevens geeft u aan ons door via het wijzigingsformulier Overname energiecontract (via onze partner DocuSign).

Uw bedrijf gaat fuseren met een ander bedrijf

Via het wijzigingsformulier Fusie (via onze partner DocuSign) geeft u eenvoudig uw nieuwe bedrijfs- en contactgegevens aan ons door.

Kunnen we u verder helpen?

Als u wilt, helpen we u bij het invullen van het wijzigingsformulier. U bereikt ons op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur.

Administratieve wijzigingen

Wilt u een administratieve wijziging aan ons doorgeven, zoals een verandering in uw gegevens bij de Kamer van Koophandel of een nieuw IBAN? Geef dit dan eenvoudig aan ons door via de speciale wijzigingsformulieren. Als u iemand wilt machtigen voor het opvragen en/of wijzigen van uw gegevens, dan geeft u dit aan ons door via het machtigingsformulier.

Verandering in uw gegevens bij de Kamer van Koophandel

Is er iets veranderd in uw KvK-inschrijving? Geef dat dan graag even aan ons door via het wijzigingsformulier Kamer van Koophandel (via onze partner DocuSign).

U heeft een nieuw IBAN voor in- en/of uitgaande betalingen

Met het wijzigingsformulier IBAN incasso/excasso (via onze partner DocuSign) geeft u ons uw nieuwe betalingsgegevens door.

U heeft een nieuwe meter voor uw elektriciteits- of gasaansluiting

Heeft u een nieuwe meter voor de elektriciteits- of gasaansluiting van uw bedrijf? Dan kunt u de EAN-code doorgeven via het wijzigingsformulier Nieuwe aansluiting (via onze partner DocuSign).

U wilt iemand anders toestemming geven voor het regelen van uw energiezaken

Het is mogelijk om iemand te machtigen voor het opvragen en wijzigen van uw energiegegevens*. Met het machtigingsformulier (via onze partner DocuSign) geeft u aan ons door wie officieel contactpersoon wordt voor uw energie-aansluiting(en).

* Het gaat hoofdzakelijk om persoonsgegevens, financiële gegevens, verbruiksgegevens en contractgegevens.