Hulp bij de juiste keuze voor uw energiecontract

Twijfelt u over het opzeggen van uw zakelijke energiecontract?

We zouden het jammer vinden als u uw contract opzegt. U kunt ons altijd bellen voor een advies. Wij helpen u graag bij vragen. Met één telefoontje weet u dan snel of u nog goed zit.

Overweegt u om uw energiecontract op te zeggen?

We begrijpen dat er soms redenen zijn om uw huidige energiecontract te beëindigen. Misschien heeft u een scherper aanbod gekregen of u wilt aan het einde van uw contract vrij zijn om een nieuwe leverancier te kiezen. Wat de reden ook is, we helpen u graag met de juiste keuze. Bel ons op 020 892 00 86. We zijn er op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Past uw contract nog bij uw bedrijf?

Misschien is uw bedrijfssituatie gewijzigd of wilt u duurzamer ondernemen. Vul uw wensen in en zie gelijk welke energieoplossing het best bij uw bedrijf past.

Doe de check

Uw energiecontract beëindigen vanwege onvoorziene omstandigheden?

U kunt met uw bedrijf te maken krijgen met onverwachte omstandigheden, waardoor het opzeggen van uw energiecontract ineens wenselijk of zelfs noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij verkoop van uw pand, een aanstaande verhuizing, een faillissement, sluiting van uw bedrijf, overlijden of brandschade. Bel dan naar 088 363 79 00, dan zorgen we dat het in orde komt.

Hoe kunt u uw zakelijke contract opzeggen?

Het beëindigen van uw energiecontract verloopt schriftelijk. Zorg dat in uw opzegbrief de volgende gegevens staan: leveringslocatie, EAN-code van uw aansluiting, uw klantnummer en de gewenste opzegdatum. Laat de brief ondertekenen door een tekenbevoegde en mail deze naar businessdesk@nuon.com. Of stuur de opzegbrief per post naar:

N.V. Nuon Energy
PAC 1AF7233
Postbus 41920
1009DC Amsterdam