Laat ons uw zakelijke energie-offertes vergelijken

Contractcheck banner

Doe de Nuon OfferteCheck

  • Wij helpen u bij het maken van een objectieve prijsvergelijking
  • Wij maken u alert op misleidende werving
  • Zo weet u zeker dat uw zakelijke energie altijd goed geregeld is

Bel 088 098 56 34

Bel mij
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Of maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk advies op het door u gewenste moment.

Maak een afspraak >

Energie-offertes vergelijken?

Heeft u offertes van andere energieleveranciers ontvangen? Wij helpen u graag bij het vergelijken van zakelijke energie-offertes. Vaak is het vergelijken lastiger dan het op het eerste gezicht lijkt. U kunt er vanuit gaan dat wij u helpen een objectieve prijsvergelijking te maken.

Tips voor het vergelijken van zakelijke offertes

  • Vergelijk de kosten van het gehele energiecontract en check niet alleen de prijs/eenheid. Let ook goed op het maandelijkse bedrag aan vastrecht en bekijk of het tarief vast of variabel is. Een variabel tarief kan gedurende de looptijd enkele malen gewijzigd worden. Let op: een leveringsovereenkomst met een vaste looptijd heeft niet altijd vaste tarieven!
  • Enkele energieleveranciers hanteren een bandbreedte. Bij overschrijding daarvan kunnen afwijkende tarieven of een boete berekend worden. Dit kan onverwachte kosten met zich meebrengen.
  • In enkele gevallen worden vaste prijzen vergeleken met variabele prijzen of worden de totale energiekosten niet vermeld. Dan worden bijvoorbeeld de netbeheerkosten weggelaten, waardoor de offerte voordeliger lijkt.
  • Misleidende werving: soms kunnen energieleveranciers op een onjuiste of onduidelijke manier nieuwe klanten werven. Het is bijvoorbeeld vrijwel nooit mogelijk om per direct op te zeggen. Let ook op stilzwijgende verlenging. Houd altijd rekening met de einddatum van uw contract en de te hanteren opzegtermijn. Dan voorkomt u dat u ongewild contractbreuk pleegt.
Checkbox Nuon InkoopAdvies check voor grootverbruikers energie

Heeft u (nog) het juiste energiecontract?

Twijfelt u of uw huidige energiecontract (nog) bij uw bedrijfssituatie past? Doe nu de check en ontvang een productadvies op maat.

Beantwoord maximaal 6 vragen over uw bedrijfssituatie en uw wensen en u weet binnen 1 minuut welk energie­product het best past bij uw bedrijf.

Start het advies

Opbouw van de energieprijs

Hoe is mijn energieprijs opgebouwd?

Hoe is de energieprijs opgebouwd? Een toelichting op de kostencomponenten.